我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
唔緊要啦
意思一樣
冇資格既係你唔係佢

寫城邦論既係佢
講勇武既人係佢
講流水社運既人係佢
講反送中運動要爭取國際關注,推上國際舞台既人係佢
提倡舉美國旗既人係佢
HKAA舉美國旗既方法係佢指導既
第一個講勝利球迷,跑到最後一段會有人走出黎收割話已經贏左(但未真係贏)既人係佢
俾人鬧既係佢
俾人話唔食藥既係佢
俾人偷理論既人係佢
陳雲風火輪係話陳雲既

你呢?
你地所有人呢?
唔該自己諗下,做左D乜野?有冇幫手,有冇做過D咩出黎?
佢局勢急速轉好就係Trump 個retweet...
你唔太見個局勢係點定唔太見個retweet

係啊 Trump 係用twitch 外交治國嫁
9唔搭8
咁佢好有資格含撚喎

做乜話佢無資格含撚?
唱歌果個就係你地口中講英文好難聽既呀叔,你自己睇片認下把聲
由頭到尾都係同一個帳

陳雲: 下次請舉美國旗
https://lih.kg/1292507

入黎覆未?
Hkaa一路都極低調
默默做
俾泛民支持者無數次咁趕走都絲毫不退縮
直至自己終於得到侵侵關注
佢地的旗同人上過無數次報紙
俾總統同美國政壇人士無數次咁傳閱同讚賞過
都冇出黎居功
依然默默咁做
琴日係美國復會
人地會做野就梗既

樓主依d垃圾呢
你要做野冇問題
hkaa冇阻你丫
冇大台呀嘛 人地都冇搞你
然後你個賤種掉轉頭屌鳩人唔跟佢leaderrrr都唔知乜居心
仲要俾人爆tg根本想起大台
醜陋到極點
現場佢地用人隔開我地
再用喇叭蓋過晒所有聲音
你係現場根本就唔會聽到發生左咩事
現場亦收唔到電話
琴晚到10點幾先有人覆我mc最後有遞到
但mc自己都投訴一開始熱狗唔比佢埋去
係我地講話我地係申請人先不情願放行
同埋呀叔故意用喇叭遮左我地mc把聲亦令現場我地其他人聽唔到亦睇唔到已經開始左
同埋原本個plan係我係南門等mc過嚟一齊過去
係熱狗擅自出發唔跟程序
pprb果邊喪插我地搞到最後未集合我就已經逼住要出發
成件事係有心騎劫
唔係主辦緊係可以講咩點解唔自己行先果啲廢話啦
我地要跟返schedule架
申請人要負法律責任架
班hater 潛撚晒
你唔講真係唔知一路舉旗果班係陳雲信眾
根據以往經驗好快有班人又出黎黎美帝旗
出黎反*
就算佢真係含撚咀
佢個咀起碼吹到城邦論出黎丫
仲吹到勇武,be water,舉美國旗出黎添

你?
你咪認你淨係識含撚咀炮囉
唔緊要嫁
其實舉香港旗(唔撚係龍獅旗)都係肯定有人提出先架啦,你會唔會見有班人屌人抄功課
黃婆婆舉左咁多次Union Jack有人跟佢舉會唔會比人屌抄功課?
泛民班撚樣叫人收旗固然抵屌,但班宇宙唯一本土派日撚日係度屌人割蓆屌人抄功課屌埋人搞大台,諗下到底邊個更加想搞大台先啦。
陳雲fans由六月舉美國旗比人笑, 一路舉到而家, 樓主又幾時開始舉呢?

利申: 最撚憎國師又中風火輪
一早反左,日夜bin 緊佢c
咪就係
今日所有野都係陳雲主張
D打手為左搶功勞無所不用其極
陳雲為左香港
俾人屌左咁多年都冇所謂
去到2019年
都仲係出橋俾香港人
而佢的弟子去做野而且開始見到有效時
就大家都去做
Fine
冇所謂
但次次都係一有少少成果就掉返轉去指責陳雲
我想問你地係唔撚係人
話人共諜
又不停抹黑
如果人地係共諜既
連idea都唔會出啦
講美國旗冇陳雲的話
幾個月前民主黨仲趕緊人地走呀
連登仔仲瘋狂開post屌人舉旗
會有今時今日的結果?
你地班仆街俾返少少人性得唔得呀
咁係咪啫係女MC唔係HKAA?
咁你地係咪篤錯人灰??
法律責任?
之前幾次遊行
都係一個人做遞紙申請
做得呢D野
就有覺悟
會有勇武
自己可能會俾人攪俾人拉嫁啦其實

做到野就算
唔好怨啦不如
人地出發講真關你柒事呀
琴日係美國復會之日
你憑咩唔俾人做野?
你想起大台就出聲
人有自由意志的
你邊撚個都唔係
收唔到電話?有人用電話睇fb直播

熱狗條直播影住你個女mc講嘢遞埋公文袋呀
陳雲含個撚姐
講咁多野做乜?

想Spin走佢講陳雲連含撚都無資格件事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞