我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
冇人講話事
咁不過你下次去申請好冇?
樓主醜唔醜

見個po有人想冷處理,我就放兩張你地旗隊leader既言論,仲話咩協調,暗地裡就日日屌人

9月6日講 呢啲啦喎,仲話人唔合流?

牛肉刀廢憲獨立啦柒頭, 自治,關你柒事?騎劫仲大大聲,收撚皮啦
竟然有內部野流出?? 睇嚟旗隊leader內部都對依件事有分歧,出個份公告都有D問題。

拎返之前販民侮辱美國旗條片,傳畀所有右翼KOL,傳畀FOX。打倒迷暈黨,推倒重來
邊個騎劫邊個都未識分
不分化不割席 埋黎一齊屌陳雲同熱狗就係你地做緊既野
人地6月舉緊旗又要笑人on9 而家又爭住領功

寫埋Passion Times同Chin Wan Kan 都係pan-dem, 一齊攬炒。
好驚國會果邊會因為咁唔過
班農、trump 呢D真係唔好係外國人面前提
因為有好多人好憎佢地
正如唔好係日本人面前提平野綾子...(極右)

大家宜傳時要考慮一下唔同國家既政治...
我地快D去Twitter 同Reddit 澄清
話熱狗嗰啲淨係代表佢哋自己
我哋本身都有份宣言
掉返嗰份宣言上去比人哋睇?
各有各做
開記者會再讀過份宣言?
HKAA大台之風
成鳩日就割唔割
大佬, 而家壞左事檢討都要架
班友好撚無腦
話明各有各做你班熱狗企開啲啦
第二日自己出黎做 騎鳩劫人做乜
班友覺得可以無視申請人然後就以無大台論黎合理化自己既自私行為
點解會咁針對人地個組織? 活動搞手內部都放咗料出嚟話,不接受其他加入。仲串hkaa得十支旗唔夠。
其實我真係唔明點解hkaa交咗信,搞手會話交唔到信?
其實真係有壞到事咩??

我見連登7月就屌緊人地舉美國旗係共諜,係壞事。
但結果唔至係冇壞到事,仲引起咗大批美國議員嘅注意同Trump既retweet。
依家成個連登都好支持舉美國旗,但又再次屌人地壞咗事。
到底大家係點樣諗,點解大家覺得係壞咗事嘅野,最後要一路屌住人地,又好支持咁做緊同佢哋一樣嘅野??
正,熱青城連假圖都整埋
十足當年食熱狗同郁撚夠票一樣
自己屌人自己整證據自己factcheck
咁耐以黎都係咁賤格
今日舉旗嘅有好多熱狗係咩都唔知啦
唔好私怨啦
係連登咬住唔放 咁想熱狗消失,又幫人make nosir
難以理解
即係幾低手都唔可以不滿??
一句兄弟爬山就乜都得
唔需要檢討, 不滿都唔得?

而家的確係騎劫左個活動
唔係大唔大台問題
民陣搞遊行你都唔會無端端帶條隊去第二度啦, 因為嗰個係民陣搞既活動, 你去參與並尊重主辦人. 但主辦單位並非反送中大台. 唔好一聽到主辦方就起曬鋼屌人大台

你地就係成日將割唔割同對與錯畫上等號. 核爆都唔割就等於做乜都啱 根本兩回事
抗爭活動無大台, 所以任意騎劫人地主辦既活動都得. 被人屌就屌翻人扮大台

今次活動有主辦方, 佢地自己安排好曬, 班人又要攞自己D垃圾英文出黎柒, 無眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞