我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
https://www.facebook.com/passiontimes/videos/2519027314820491/

補片,24分女MC發言,過程和平有序
有無人更新下最新發展?
https://www.facebook.com/passiontimes/videos/2519027314820491/

24分至42分
係唔係樓主所講大家自己判斷,一個大話遮一個大話
陣間主辦出返聲明,我就唔講喇

24分至42分,解釋下
仲有你喺邊,點解遞唔到,有片FC
咪住,樓主你係咪應該就散播假消息say返個sorry呢?
咪係
美國復會日期就係9月8號
而美領又得一個
唔入紙就要跟佢都唔知乜玩法
最好下次搞港獨革命都入紙申請
申請唔到就咪撚去
次次一出片FC,啲大台撚私怨撚就潛水
文字總結啦🙈🙈🙈
你個傻閪收皮啦,hkaa晨撚早同陳雲個堆講美國旗同侵侵,你汁人二攤仲要搶嚟打飛機?好撚型呀柒頭大台撚
24分開始
樓主話HKAA搶咗英文宣言,主辦冇讀佢哋嘅英文版,此為第一個大話
樓主話冇遞到信,但女MC係有遞,此為第二個大話;樓主更新話女MC唔係主辦嘅人依個我FC唔到
樓主話女MC發言俾HKAA用聲,但片入面冇,得外圍遊行人士嗌口號,此為第三個大話
fact checked 花旗參係大台
旗隊leader
而且我想講,睇返文宣,8/9 係「香港人權與民主祈禱會」,上美領呢一部份係寫明「自發流水式前往」
既然自發,咁點樣跟schedule呢?schedule淨係得祈禱會咋喎,何來遞信?
陣間出埋份聲明屌hkaa騎劫丫
就會由大台撚再升級做分化撚嫁喇
所以我幾時都話遞左信就得

搶傳媒Focus其實要經驗既

呢分抵比熱狗拎

個Po係咪即係哈利簡尼屌孫興民射入波唔比佢射
佢上面講得好清楚啦
跟佢schedule就係流水式
唔跟佢schedule就係騎劫
宜家佢地流極都未到,人地早左流到又唔得,又俾佢屌
from 主辦

攬 HKAA 昨日策劃早已計劃定既全面騎劫活動,令到集會被強硬腰斬,半粒鐘清幾萬人,令申請人同一眾admin人身安危被嚴重威脅

1. 潛入主辦行動組,偷schedule,以進行以下各項行動。

2. Plan 定係記者準備好開哂cam 果下夾硬用更大聲既音響設備讀佢地自己既英文宣言,令到主題由「爭取人權法」變成所有外媒解讀的「爭取Trump 救港」。

3. 提早走出馬路發起遊行引發混亂,主辦夾定既美領人員對突然出現的兩封信唔知點收好,令Popo 有口實對主辦申請人下令硬停集會,最尾主辦要偷偷後門俾。

4. 然後毫無理由既勇武行為開始零星出現,完全唔肯同大會勇武糾察溝通。和理非遊行到美領中途掘磚,冇野下話?

5. 無限亂象產生,物資、台設備走夾唔抖,幾萬人半粒鐘清場,press con cancel。熱狗自尊自大活動發起人,但所有野全部由主辦市民執手尾。

6. 發動網軍連登 facebook 與TG 同時積極抹黑主辦人員、旗手、大會,極盡惡毒挖苦之能事,全心全意製作分化,以保自己「正義之師」、「第一名好棒棒」的榮光。

基於未來申請人、admin,及所有參與集會人仕自身安全,本群未來任何可能發起之集會將會對熱狗/HKAA 的滲透與在場予以最高警覺,建議所有未來和理非集會提防一二。

已經承受緊,但承受緊既野唔會幾何公開講
仍然係好多人大台潔癖
唔明「運動不需大台、行動必有大台」
邊個敢做被棒打既出頭鳥?

網民自發既遊行集會,除左申請人係義士,其他人寧願low profile 留返有用之身繼續爬山。

大家自己想像,go wild 都唔緊要。

因為本身抗爭就好wild。

和平集會被Popo 屈做暴動,申請人最高坐終身,呢班人本身就take 緊最wild 既風險。

致主辦申請人於危地、隨時會被警察同港共黑勢力清算,仲要加99腳去踩既所謂「同路人」,本群絕不苟同。

HKAA 網軍好易認:
1. 分化撚出來大大聲鬧人分化
2. 騎劫撚大大聲話自己有先見之明
3. 所有抗爭同路人都係佢地既CONDOM
4. 講唔掂就五毛式顧左右而言他係咁spin
樓主係咪會考試投訴隔離位100分個同學搶佢份卷

樓主又講大話
其實丫
睇返上面既cap圖
不如話hkaa本來想一齊上去遞信
不過主辦方唔侵佢地玩
佢地先至上去
都得既啫

仲有一個更有趣既問題
幾時有話過信只可以有一封,只可以有一個格式呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞