我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
熱狗嘅唔要面可以得逞完全係建基於其他人要面,所以話佢地同藍絲左膠其實好撚似
笑撚死 熱狗全面進場 講緊要尊重阿 9唔撚搭8
我覺得講Trump冇乜問題,
大個光環送俾佢,
對佢冇壞,就算唔幫都送張靚牌佢係貿易戰打爆支那,
結論上可以接受
兄弟爬山?各有各做?
明明係冇大台冇代表,你做咩自認leader
人地東岸先七點邊有咁多美國人
好多都係三毛同eu班人
不如你查下議會點樣運作先出黎柒啦好嘛垃圾熱狗
你自己唔撚讀關人撚事咩,人地領事企正係隔離
定你班撚樣冷氣軍師連上都無上去行呀?
但我唔明白點解搞手唔遞信囉, 我都覺得有時熱狗好撚煩,但係問題你哋都可以遞信㗎嘛。
仆街熱狗
之前G20已經試過比陳雲騎劫
睇番D直播片 女手足讀完英文 佢隔離白衫果位都有讀左篇英文
樓主可唔可以講下邊個係主辦 邊個係hkaa?
重點係pass the act 多過trump
不過呢點可以試下補飛?
樓主post原文 reddit twotter推?
解釋我地冇大台,有多一個意見問佢介唔介意聽
講USA包埋Trump
但講Trump唔等於成個USA
佢好多hater
其實中途不斷叫大家靜,我以為要唱國歌點知有冇咗件事究竟做乜嘢。
民陣講on9野一定會拆佢台
明明共和兩黨都有份支持,轉頭比曬光環特朗普,叫民主黨點落台…加上好多人憎特朗普都真,其實呼籲國會共和兩黨支持就夠,做咩又要幫特朗普抬轎…
明明自己走咗上去先,又唔交信,係都要特登等到主辦上去先至交信,咁樣唔叫騎劫叫乜嘢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞