我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
搖美國旗啲相上左twitter未
G20好似係由陳雲講起?
攪分化,騎劫,攪個人崇拜都算,最撚柒煩成撚日當人低B五毛藍絲咁,斷章取義咁去誤導人

仲要次次臨門一腳就走出黎做野
spin乜鳩呀,今日個集會係為兩黨共識通過法案造勢,走去捧trump做乜鳩呀?覺得橫掂個法案實過到冇所謂嘅話,咁今日個集會直情唔洗搞啦
https://twitter.com/BBCWorld/status/1170627566404886528?s=19

睇下香港巴打解釋得幾辛苦
玩死
block左睇唔到sor
呢個係兩登咁多年黎既定律黎
熱狗唔做野就話熱狗去左邊
熱狗出黎就話騎劫拎光環
熱狗屌泛民就係分化撚
泛民屌熱狗就冇分化 因為熱狗一定係鬼
唔認係熱狗既就係熱狗 屌泛民既又係熱狗
咁多年黎都冇變過
如果樓主係主辦果邊

我順便問下

點解警方今日大會16:45完結集會

會咁配合警方

令咁多人散唔到?
Hong Kong Autonomy Action
香港自治行動
純粹入到黎發完言,...有責任睇哂十幾版留言之後逐一幫大家化解邏輯謬誤再解答你既問題?
支持架,參與討論使鬼爬文
想屌想鬧嘅,梗係打咗字先啦

自己話自己思路正確都叫幾客觀
我淨係問咗「究竟有無大台架?」係咪即係HKAA搶到大台?
你淨係答我邏輯跳躍幾勁=有解答燒壞腦?
樓主可唔可以問到女mc交果封信係咪你地本身要交果封?
正解
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員護法大元帥
可否以主辦單位名義出返個英文 press release 比英文 media? 唔需要提今日公開讀既英文信,只係講返有主辦方個英文版公開信比大家。
呢個唔係熱狗嚟,五毛嚟
其實邊個申請不反對通知書,咪邊個比信囉
點解會搶住比信
不枉我屌咗熱狗咁多年
咁投票做決策會唔會因為叫咗句trump plz liberate香港就無咗國家利益

或者淨係叫us congress plz pass the act又會多咗幾分國家利益?

人地hkaa 六月尾到而家都係叫 president trump , please liberate hong kong,兩會議員咪又係主動嚟幫手,你唔滿意人地口號就話人騎劫

你最多話hkaa 搞到主辦單位遞唔到信同讀宣言(但上面有圖有個女搞手遞信同讀緊嘢,我懷疑樓主有關呢part嘅陳述),呢part要更多証據

否則樓主就係分化撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞