我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike

騎劫前就話跟

騎劫失敗就話要踢鳩人,同共產黨有乜分別

你講乜撚野啊?
https://youtu.be/B_Cw3MkNWBg

俾多條片FC啦
條片一開頭就有個阿叔讀英文稿
(我估計就係HKAA早過大台上去嘅演講啦)
隔咗一個鐘到1:20:XX又有人到美領前,有男士先用英文稿,之後另一位男士中文稿

咁女MC喺邊?而交咗嘅兩封信都唔係樓主??
最緊要梗係唔會起post #1就擺今日現場既fact上黎啦~

最緊要係連登起個大台,開post自己嗡真理,我話我係leader係主辦方,我話係就係,你覺得我冇公信力我就洗過千正皮俾你睇,大家就信你架喇。再搶佔頭幾頁post文內容一面倒屌人熱青城,之後由你點覆都冇用架喇,因為大把懶人唔會追post。佢,就係旗手leader!
死熱狗
成班連登仔騎劫屌返人地騎劫
依家柒左轉話人地個口號唔好聽要汁屎
個口號叫左兩個月啦
樓主分分鐘今日先第一次舉美旗
連美國國歌都未識背哂全首嚟唱
而家走嚟抹黑HKAA多月以嚟嘅功勞
真係好撚無恥
我想問
結論係唔係fake news
可以block鳩樓主等佢玩單機
我twitter要每個熱門post解釋
係fake news
等樓主回應,好想佢上水澄清
樓主解釋下
係上面有片證明fake news
不分化
我都想知 係咁叫靜但又唔係有咩特別口號要嗌又唔係唱國歌

騎劫前就話跟

亡羊補牢可以安排民記再次闡述示威者立場
不過你呼籲一個國家做野你adress元首係好正常 唔關咩立場事
鍾唔鍾意都好外交上侵就等於美國
agger
但係本身舉美國旗呢壇嘢就係HKAA攪先既

當日仲俾各方圍屌添
但換黎美國佬大力支持時,班人即刻轉曬風向大叫好波

騎劫前就話跟

點兜?
推,有出開黎都知邊個係舉旗先啦,樓豬想騎劫人倒返轉頭指控人,好核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞