我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
諗一諗點解搞成咁
點解五年前有出去嘅人咁憎佢
點解當年佢啲支持者變晒敵人
次序係 國會通過,Trump簽名,如果Trump反對,再睇國會通過票數。

咁都唔想一個民選總統會反對條法案
有民意一早就應該自己攪啦
過咗但trump唔用有咩用?
我跟早行果班, 留到領事收完信先走
我仲以為交信果到已經COMM 好哂, 好smooth 架喎
其實熱狗幫幫忙收皮吧啦,平時係兩登
乜9野陳雲條撚樣著哂怨婦mode打j都算,咪block撚哂佢囉
但依d重要時刻,你班過氣廢老唔好阻住地球轉
真係讀左兩次
第一次上去唱埋國歌 fox有錄影

咁點啊 係你又屌
假設形式上有一個「大台」存在,而需要組織去爭奪「大台」話語權,即使如我所言「主辦單位搶唔到」大台,亦基於在場組織單位甚多,亦無辦法推論至「HKAA係大台」,最起碼,你未提出證據

屌你老味你都戇撚鳩,呢頭JER撚住我話我無證據,嗰頭講完就話我描述正確。一啲好撚清晰嘅嘢係都要JER撚住咁問,到人哋答到嗰時,先話描述正確,晒撚晒人哋啲時間

到最後講唔掂就用「結論係錯的,你錯就係錯」,反駁都費事?嘩屌,同你個白卡戶口講到咁耐嘢,睇嚟我都要驗一驗,你都痴撚線嘅。
你講呀,因為偽港獨派?因為陳雲屌你叫你去食藥先?

騎劫前,騎劫後
屌,我真係希望大家溫下書...
美國國歌又唔識唱
HK human rights and democracy act 個內容又唔熟
最最最重要係一如既往路痴,點解咁多手足俾人拉都唔熟悉下個示威環境
下?原來熱狗!屌
而家熱青城全軍出擊圍攻你
人地banner印咩關你咩事?香港自治聰明過其他濕9講獨,自治就係獨立呀,比d政治常識啦唔該,基本法講到明高度自治,高度只不過係形容詞,你強調自治人地美國佬就會幫你,因為美國都係認可香港自治而不是獨立,你睇翻人地最近成日強調autonomy呢個字眼就知,甚至spin hksar個a 做autonomy就知(呢個係政治修辭),不過我估你唔會識
講president trump可以係因為佢主導緊貿易戰同埋利用香港同中國講數,你可以話呢句會令民主黨人不滿,但係佢地係叫trump 解放香港,有特別政治意味,即是用你可以做的方式,將共黨由香港趕走,呢個我絕對樂見其成
至於你所講比人搶左英文發言,我想問點解只有你先可以發言,唔同係美國領事館前面講野係你地有的特權?姐係你想起大台包攬發言權?你係老幾,要代香港人向美國人表達意見?
熱狗有前科

乜撚野都攪散哂

佢地撚有咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞