我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
我英文好差,想請教Leader等唔等於大台?
冇錯

g20既時候,唱美國歌既時候

樓主係邊?

然後話人騎劫,笑撚死
邊一個講嘢其實冇問題
最大問題係spin咗去特朗普到
大佬,民主黨佩洛西咁出力幫你搞呢個法案
你淨係識得叫Trump
你擺明落鳩佢面啦係唔係呀
人哋話係bipartisan support唔代表佢哋大和解咗
佢哋依然係政敵
你是但偏focus一方就係令另一方反感
根本唔應該淨係講Trump一個
一係你全部Pelosi Rubio Trump Cotton講晒
而家國會未過法案,你講得Trump做到啲乜嘢?
人哋係真係民主國家,三權分立,唔係得佢一個話晒事㗎屌
HKAA六月九已經開始舉緊果陣你係你老母個子宮入面?
你係咪大陸嚟㗎, 要通過唔係佢一個人話事㗎你估中國。
講得好
咁點解佢地唔自己吹雞攪?怕掛自己個名無人黎?
咁就係騎劫囉
唔好唔認,有本事自己HKAA 牌頭攪一次,有今日咁多人我以後唔話佢地
提絕對係低手 你依家咁分分鐘影響投票意向
明明係狗封左前門唔比人上
依加屌返人轉頭
痴撚線
見HKAA做先又好撚work
又出嚟屌人熱狗搞分化
無用?成班外國記者加美領接信既人聽住仲唔夠?
死熱狗
搶唔到光環就話被騎劫!

Liberate Hong Kong 有乜問題?
點解要香港「免費」?
痴線 香港人思維勁怪
外國人眼中必然會理解香港人點解叫Trump
因為人地係民選總統

正等如泛民去美國 我地唔滿意都冇用 因為佢哋係民選
毛ee仲叫人唔好舉tim

而家話人騎劫

心諗做乜鳩
其實可以佢有佢讀,你有你讀。唔明點解要變讀中文
hope so
主辦單位有哂流程 準備好有聯署嘅講稿比abc讀 結果熱狗冇通知其他人上咗去讀自己份President Trump Please Liberate Hong Kong 冇儀態冇尊重英文差唔講
今日主題人權法案其實主要喺民主黨議員推 而美國人真喺唔喺個個對侵有好感 就好似你舉美國旗都喺講欣賞美國嘅自由民主 唔喺個人崇拜咁 喱啲喺政治智慧
點解咁強調主辦?唔係無大台咩?而家得主辦先有發言權?
自己搶唔到大台就係到屌人騎劫
屌,睇到我好亂究竟有無大台架?
上面屌樓主就話冇,下面恥笑樓主就話係搶唔到大台
咁既然樓主係搶唔到大台,係咪即係HKAA拎到(你哋嘅講法:搶到)大台?
咁結論即係HKAA係新大台喇喎
開始前arrange左係mc或我地講
因為mc係其他admin安排
我地係搞手直接揾返嚟既
上到去時因為未夠鐘,pprb又係咁叫我地散開啲
我地又冇咁多大聲公
然後就已經比熱狗隔開左,我地埋到去既時候已經係呀叔講緊唔比我地講
然後一開始ready既信有另外既adMin話比左pprb唔知去左邊,然後已經一直聯絡唔到搞手
所以我都冇從得知究竟係有冇遞到
但我地呢邊就肯定冇遞到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞