我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
有我地幫你執屎咋
仲好講
口號大台?

成班勝利球迷

騎劫前就話跟

騎劫失敗就話要踢鳩人,同共產黨有乜分別
他是總統丫!
醒未?
一開始舉美國旗又係驚人反感
成班屌加搶人旗
(我本身都唔明點解舉,但到國會議員加trump retweet真係呆撚咗
Sad but true
從來都冇大台 何來騎劫
仲要個idea係陳雲比嘅 hkaa亦一直落力實行
你今日有料行自己個套嘅冇問題
但行唔到就屌人騎劫
外媒唔似樓主咁on9一句侵就起鋼
係絕對要入佢數
因為佢做咗咁多次仆街事 云伯係完全冇譴責或者勸喻
你就陷家剷
由Day1 開始舉旗就是HKAA
重要出親去都被人笑on9被人話無用
之後出去又食Tear Gas又被泛民搶旗都繼續舉
次次受外媒訪問都係HKAA旗隊隊員
連外國記者都認得佢地

直到Trump回應了
成班連登仔就做勝利球迷180度轉軚話要搞旗隊舉旗
到818旗隊一休戰唔出
成個維園就只得兩支旗

上星期HKAA旗隊一復出就廿幾支旗旗海
全世界有眼見
人家有組織幫支持者訂旗買旗
又有人做文宣寫英文公開信
試問HKAA點騎劫呢?

似乎是連登仔想無成本騎劫,搶奪旗隊過去兩個多月功勞而不果便發爛渣。

這樣誣衊HKAA旗隊實在非常卑鄙
sorry 借位
麻煩未食飯既同我入哂黎!!! 唔準有人餓住個肚!!!

《急推》 前線唔好餓死呀
https://lih.kg/1540938
就算係CNN
佢都係好中立咁講係the Trump administration 啦
所以?
其實邊個做總統都有唔like 的人。點唔like都好佢都比人投票選到佢做左總統
搞亂檔

Reuters最早出都係寫去領使館同請國會過法案

點解佢地寫trump
因為trump係最juicy最吸引人㩒入去
傳媒最緊要clickrate
無論反侵定撐侵都會㩒入單新聞

但如果寫us congress就少好多人㩒
睇標題真係睇唔到佢地立場

騎劫前就話跟

騎劫失敗就話要踢鳩人,同共產黨有乜分別
由Day1 開始舉旗就是HKAA
重要出親去都被人笑on9被人話無用
之後出去又食Tear Gas又被泛民搶旗都繼續舉
次次受外媒訪問都係HKAA旗隊隊員
連外國記者都認得佢地

直到Trump回應了
成班連登仔就做勝利球迷180度轉軚話要搞旗隊舉旗
到818旗隊一休戰唔出
成個維園就只得兩支旗

上星期HKAA旗隊一復出就廿幾支旗旗海
全世界有眼見
人家有組織幫支持者訂旗買旗
又有人做文宣寫英文公開信
試問HKAA點騎劫呢?

似乎是連登仔想無成本騎劫,搶奪旗隊過去兩個多月功勞而不果便發爛渣。

這樣誣衊HKAA旗隊實在非常卑鄙
好明顯專登出trump做topic搶點擊率
因為我地唔係美國人,只可以叫人幫手救自己,至於實際上要點幫,就係人地話事做主,我地不宜多講

如果由我地叫對方點做,變相我地指令美國做事,反而會令件事難做,我地係請美國幫手,美國係莊,我地係閒

沿上面思路,Trump身為美國總統,代表美國,我地要搵人幫,當然係以Trump為代表,唔好自以為是差隻手去美國政治內部,令成件事更複雜
上面外媒全部寫示威者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞