我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
勇武、左膠、流水抗爭,G20/ 舉美國旗都係陳雲提出 好心你睇清楚先出黎柒
多hater 美國人會以為你支持極右唔係民主
關鍵時刻,熱狗出黎喇
唔係之前有舉邊有令成個國會同trump留意到香港

Hkaa手足嗰段喺馬路唱美國國歌
有過百萬view仲好多人話感動
先將個局勢拉返嚟
聽英文果段真係笑撚死人
英文又廢又要爭住出黎柒
呢個post 好呀一野捉鳩哂d熱狗
明明入紙唔係佢
佢有意見咪同入紙果個傾
你老母閪跳出黎搶咪真係on9
屌你老母熱狗
hkaa係咩黎
Support HKAA
路透社都係
我聽到有人叫liberate hong kong 都心涼一涼
一見Banner President Trump please liberate hong kong就知又係青城友
講trump有咩問題
trump鐘意面子, 仲可以畀佢用呢樣嘢嚟做籌碼
美國D議員唔會咁on9因為香港人叫trump就嬲嬲豬吓嘛?
完全唔覺得世界新聞頭條寫晒trump有問題
泛民今次好多人都有出嚟幫手無割席喎
成個活動焦點應該係唱國歌,最重要果part就冇做。仲嘈宣言邊個讀,英文讀成點根本多餘。新聞會晒你讀宣言定萬人唱國歌呀。最重要既竟然唔係即刻做,最後冇做。真係激死!
咪臭係 想唱都冇份唱
遞信之前係美領唱咗啦
根本咩都係陳雲提先,
你班仆街唔quote人地當自己功勞都算,重好意思屌返人地抄你?
你自己check返陳雲提完g20班獨派先提架屌你老母
樓主個單位約領事
約完比其他單位冇問過冇夾過搶咪

仲唔係騎勢劫?

屌熱狗都有人撐?唔撚係啊
咁點解唔直接讀英文先?
用主辦人身分傳俾領事同media
第一,樓主,你幾時開始舉美國旗?幾時開始叫美國幫手?人地做緊野的時候,你做什麼?我見到最開始遊行的時候,得幾枝美國旗,然後,他們不停被人罵點解舉美國旗,樓主在那裡?
公平地講,係你騎劫人地在先。
第二,你係什麼大台?講清楚喎。
利申:我不是雲粉,不是熱狗。純粹係每次遊行都見到美國旗,而護旗手被泛民支持者罵,而忍不住發聲。
左定右都好啦
推個多人憎既人出黎完全冇So
仲要唔見得Trump特別幫香港
Hkaa係咩
就算唔講搶fo
淨係講尊重
hkaa一d尊重都無啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞