我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
點解你入到去既?
你地開個谷老屈人都得架啦
樓主話連女MC都唔係主辦方啲人
唔容許樓主講大話從而分化
點解可以亂到咁
咁攪落去
就會變左全靠HKAA
先至俾到咁明確既訊息美國
所以合理懷疑樓主一個大話遮一個大話,個所謂聲明又唔知喺邊到出嚟
明明係主辦方自己準備不周,而hkaa準備充足,就變成樓主口中所講嘅騎劫
熱狗死全家
樓主消失左?
消失咗
推呀
佢仲諗緊新大話遮佢d舊大話

唔可以俾真相埋沒
而係今日出得黎既人,自然係因為認同主辦方提倡既野先出現
中途殺個人出黎搶住交信,佢地講既野係咪所有現場人士都同意?我有d保留

好撚同意

屌成堆人係咁衝出黎話係陳雲提倡舉旗先,咁唔通舉旗先就一定岩晒咩大佬
講多兩句就話人針對陳雲,屈人係泛民
明明今日企得出黎既大撚把人係知道兩邊d事蹟,唔盲撐是但一邊(舊底熱普城堆私怨,泛民關鍵時刻賣港)
咁陳雲含得撚未?
你第一句係on9到弱智

唔通二百萬人遊行都係全認同民陣和理非先出?
https://www.facebook.com/passiontimes/videos/3024473064235180/

24分開始
樓主話HKAA搶咗英文宣言,主辦冇讀佢哋嘅英文版,此為第一個大話
樓主話冇遞到信,但女MC係有遞,此為第二個大話;樓主更新話女MC唔係主辦嘅人依個我FC唔到
樓主話女MC發言俾HKAA用聲遮,但片入面冇,得外圍遊行人士嗌口號,此為第三個大話
可以做mc做宣言遞信,然後佢唔係主辦嘅人
喂阿哥,呢條女先係真騎劫喎
陳雲提出唔靠美國先
唔好侮辱佢忽然違背自己理念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞