我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
真係好撚無恥搶咗人哋成個idea 起大台
人哋都冇話你啦 關鍵時刻仲要喺度話騎劫
我又真係想知你篇文度人哋有幾唔同啦
屌你老母好多熱狗

Reuter’s BBC CNN Washington Post 都寫 Trump
我覺得最大問題係推trump個名出黎
甚麼旗隊 LEADER,人地第一日舉旗,仲要畀左膠搶旗個日,你出左場未?
各有各做 不分化 可改善
小心私怨分化撚進場加鹽加醋
「懷疑有組織發佈大量fake news想搞散場抗爭」
小心分清楚真與假!
做人要有公關!文宣多一個就好多!連儂牆要人!

今日 下午 美國領事館

衛城長久戰,生活中抗爭;
拖垮邪惡、打倒腐敗;

每日任務:
1. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
2. 安全之下,免費港鐵;二人同遊,一人免費
3. 夜晚十點吶喊!!!連繫左鄰右里
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
5. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
6. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour ,五毛分化post

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.08
Leader? 乜撚Leader呀?
大台呀?
今次無Leader架喎
屌你老母

第一,乜撚野leader?幾撚時有大台有leader?

第二,hkaa早你地幾撚多舉旗?咁快想學人收縮?

第三,又話各有各做?唔跟你就分化?當自大台呀屌你老母
陳雲提先架
不如盡快開一個民間記者會解釋一次?
因為佢哋知道自己搞冇乜人出嚟
點解講呢句會過唔到法案?個衝突喺邊?
你地可以用英文宣言多次做補充
各有各做, 唔緊要嫁
講完英文直接中文囉
美國人無權
trump 有權

原來你哋同緊個咁嘅民主國家求助?
𨳒啦 你地比hkaa騎撚左都唔覺 係美領門口叫乜春共黨死全家 你地諗下當初上美領個目的先再𨳒樓主啦
今日係話要通過人權法
望CNN TWITTER得呢個
https://twitter.com/cnni/status/1170635768190132224
變撚左叫TRUMP LIBERATE HK
真係要解釋返
英文篇野真係柒,冇重點
其實都係班左膠憎
睇少 d fake news
條友真係唔識架wo
屌 又熱狗

——————————————————
毋忘所有義士之付出、612、721、805、811、824、825、831
打狗!救人!
無分和勇 團結抗暴
五大訴求 缺一不可
光復香港 時代革命
願榮光歸香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞