我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
屌你老母啦大台撚
講左咁耐,其實大定有冇FC 過樓主既內容呢?
出面又有另外一個版本,諗諗下都係唔好跟車太貼

BTW, 各有各做,各有各遞信
HKAA提早左行,亦提早左完
樓主根本有時間(14:30)行上去遞信,領事一樣會出黎收信
就好像每年8月香港重光一樣,有冇見過民建聯會約埋長毛一齊去日本領事館遞信
如果沒有大台,根本就沒有騎劫一回事
個TG Group好似係主辦,但唔見有樓主嗰份聲明,定有第二個主辦?樓主咩組織?
你收皮啦 你為左賣旗手grp 連tg名都咁樣po晒出嚟 所以叫熱狗係有原因 咁樣做篤灰狗仲好意思係到嘈
民陣(今年)都未試過話勇武騎劫
樓主個大台巴撚閉到
除左呢個仲有其他谷???
又話不分化不篤灰

原來熱狗免限🤷🏿‍♀️🤷🏿‍♀️🤷🏿‍♀️
Tg可以改名改id
我都想知
屌你老母熱狗
我都正想講
https://www.facebook.com/passiontimes/videos/2519027314820491/

俾你FC,24分開始,唔好屌我用熱狗片
識唔識改名改id? 洗唔洗姐姐教你?
未就係
連民陣都知勇武係cover和理非
而家主辦講到毫無理由既勇武行為開始零星出現,完全唔肯同大會勇武糾察溝通
勇武糾察勇武到連中環站咩事都唔知

識未?
https://www.facebook.com/passiontimes/videos/3024473064235180/

24分開始
樓主話HKAA搶咗英文宣言,主辦冇讀佢哋嘅英文版,此為第一個大話
樓主話冇遞到信,但女MC係有遞,此為第二個大話;樓主更新話女MC唔係主辦嘅人依個我FC唔到
樓主話女MC發言俾HKAA用聲,但片入面冇,得外圍遊行人士嗌口號,此為第三個大話
哦,原來咁就唔係爆人身份?

定熱狗成日改名改id開分身到習以為常?
我到宜家都無辦法理解點解你地唔可以讀埋英文。人地領事無講過話只可以讀一份。
https://www.facebook.com/passiontimes/videos/3024473064235180/

24分開始
樓主話HKAA搶咗英文宣言,主辦冇讀佢哋嘅英文版,此為第一個大話
樓主話冇遞到信,但女MC係有遞,此為第二個大話;樓主更新話女MC唔係主辦嘅人依個我FC唔到
樓主話女MC發言俾HKAA用聲,但片入面冇,得外圍遊行人士嗌口號,此為第三個大話
邊個佢?
到底有幾多個主辦谷.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞