我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
另一方面睇 我唸Trump見到咁多報紙幫自已宣傳造勢佢真係會多謝香港
Show blocked user
同意佢地要補課(政治)
agree trump加國會同樣重要。而且美國官員都有幫口,我遲d會補官員list
屌你咩, 幾時走個leader 出黎架?
旗隊Leader你老味咩,講到明沒有大台只有群眾,你搶唔到大台就話人騎劫你。

呢幾個月來次次都係HKAA出旗隊,當你哋班人笑緊陳雲痴線笑緊美國旗無用時人哋已經舉緊,風雨不改。美國政客名人都轉推佢哋嘅行動,LiberateHongKong非常清楚。

人地HKAA 6月時已經出埋隊去大阪G20示威呀,你仲係度玩分化。
其實唔好理Trump定唔Trump
叫現任美國總統幫手,有咩問題先
舉曬國旗同叫口號
美國人已經get到我地唔只係呼籲Trump幫手
而係希望成個美國支持我地啦
我地唔要熱狗, 都唔要泛民呀
點解要理陳雲做先?
我係香港人, 佢唔代表我

我今日出去係要美國兩黨支持, PASS THE ACT
唔係要美國總統去PASS THE ACT

今日熱狗係完全騎劫咗呀!
陳雲: 下次請舉美國旗
https://lih.kg/1292507

舉完旗啦,唔該連登偽獨入黎覆下啦,不願面對?
樓主係咪騎劫失敗就話番hkaa騎劫
吓???
樓主係邊撚個啊 我唔撚識佢啵
我就食花生學嘢嘅,你除咗話人零認識,你嘅認識分享咗去邊
如果係親共就一早反啦
我地又唔係屌尻佢地
而家只係刻意提trump
又唔係屌尻國會
做乜咁大反應
不分化不篤灰不割席去哂邊?
琴晚就話割左膠,而家就話割熱狗?
有咩問題
呢個泛民打手不嬲冇腦屌開熱狗
陳雲初初叫人舉美國旗就專登唱反調叫人唔好舉
而家陳雲個方法work就梗係拎返出嚟binc啦
不過泛民打手係咁上下平時睇開泛民野多數冇國際視野
話說毛ee當初都有搶走美國國旗唔俾人舉啦
咁而家個法案係咪靠trump一個人成事呀而家眾議院邊派多啲人呀
民主黨人多知唔知代表咩啊柒頭,又柒多鑊,代表選民支持民主黨多過共和黨啊,屌你真係唔識架wor,仲代表美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞