我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
問題咪就係離題咯,你最終係為打共產黨定為香港人福祉姐?打共黨有法輪功日日叫啦,使乜喺今日美領叫?人哋接信目的為咗打共產黨啊?
協調?會唔會你地咁厚面皮抹黑人在先,又要騎劫又要抹黑,畀人叫你拎證據就潛撚左
你問下樓主啦
我都唔撚知呀
點解一定要係你地做
其他人做就變左騎劫呢?
當然我都唔意外
唯有係twitter努力d文宣救下啦
係pass the act
宜家無人要熱狗, 無人要泛民
只要邊一個理念正確, 就行個條路

你仲停留係大台思想, 你食一食屎啦
撐熱狗, 熱狗做乜都岩?
撐泛民, 泛民做乜都岩?
唔係架!!!!

今日我地要係美國兩黨PASS THE ACT
即係今日申請人要交信個表態
出席得活動就係支持緊呢個諗法

但係熱狗做法係完全錯呀
佢直接交一封佢地自己思想嘅信出去
今日出黎嘅人都無諗過要咁做

佢地係完全無俾市民支持情況下, 騎劫咗今日出黎嘅人嘅思想呀!
諗起我係中國人呀屌個post
勝利球迷出嚟屌人搶功勞,不分化不割蓆,各有各做去咗邊?
佢地條片激起美國唔同階層嘅愛國者同情 製造民意要求美國政客支持香港 由下以上令佢哋嘅行動有更堅實嘅基礎 呢啲嘢淨係一兩個政客交流做到?
陳雲係香港唯一大台
所有野都要騎劫
答冇嘅話呢,我就用返你個回覆去屌佢
我講一句啦,條法案係國會過咗之後都係要Trump簽名嘅...
exactly
成班熱狗上晒水

無樓主主辦根本無咁多人出來

自己又唔搞因為大家都知熱狗根本無叫座力
真係好可惡呀!
人地民選總統 唔叫佢幫叫邊個
笑撚死人
熱狗俾泛民抹黑到今時今日都未撚死
而且今日場革命所有主張都行動都係出自熱狗同陳雲理論
包括be water 冇大台 舉美國旗
熱狗唔知幾撚開心
即使你班賤種屌柒佢地
反正你班泛民最尾都係要跟
將香港推至成功
泛民冇得再食兩家茶禮咁happy
唔係做得唔好可以改善咩?點解咁中意屌屌聲?
Hkaa係最早舉旗嘅人,而且都有一早開post 話會出動,點解一定要hkaa 同所謂主辦協調而唔可以由佢地同hkaa 協調?
我都係咁諗呀
坐緊車出去嗰陣見到有人一點幾上咗山已經R晒頭 而家先知發生咩事
我幾時有話佢話哂事呀屌你老母弱智仔
我強調Trump 係民選出嚟嘅總統呀
唔撚你啲小圈子選舉制度下出嚟嘅特首呀
姐係至少係佢任期內佢都係最代表美國嘅人呀
你就走講國會停擺
傻佬
支持,不分化!我屌你老母
屌你老母死泛民
成班低智商冇腦紅衛兵咁喺度吠
最叻騎劫嗰個話人騎劫
轉做分化嗰個出嚟打分化
捉人政治正確 最好全部同張超雄楊岳橋涂謹申何韻詩同一口徑
同共產黨有咩分別

依家係你地騎劫香港人既自治運動啊
做左少少野洗唔洗全世界拜你呀
無左你唔得咩 點解出嚟做大台先至等如做嘢 戀權?

唔係你班撚樣扮和理非捉分化會搞撚到連登廢左武功 勇武又帶唔到風向?

行撚開啦湯家驊
美國起馬有一億以上左膠

力量堪比中共五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞