我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
隔離主辦:

Fact check 左
1.女mc係我地人
2.信有比,但大家個聯署冇(可能手足搞亂左)
3.冇疊聲 ,但確實係英宣言同中宣言之間插入左佢自己既英文宣言,造成左誤會

樓主出fake news點計呀
又一隻盲西死賤種
咁佢咁講都無不可呀

但陳雲幾時淪落到做左熱狗?
我都六次話退出連登啦
都係嗰句,陳雲熱狗柒,都唔代表樓主可以屈HKAA
宮崎趙子龍表示
岩呀

你見我屌足幾十頁熱狗

都係話HKAA今次值得加分

係泛民打手屈我係熱狗先令我嬲

食屎狗屈人係熱狗😡😡😡😡😡
講得好
起底pls
我係現場望住交信見到地下有banner,好多記者係到拍,黃色memo banner唔係主辦係邊個?
口號你唔鍾意可以唔跟著叫,我唔同意就無跟著叫。但係你唔想叫咪自己帶大聲公叫啦。每個人有自己意志
我有份叫暫停,因為話要唱國歌。我已經企最前,溝通好明顯不足
人地真係有組織有準備

你點屌陳雲都好 人地搞過德國社運 佢知道遊戲玩法

佢如果落場就一定衰架啦 不過做武術指導指導HKAA 真係做到野 到宜家人地都無衰過跟曬國師agenda
4. 我係領事附近,當時理解係因為準備讀宣言同唱國歌現場無音響(這點好唔掂),所以叫後面靜d。老實講我超級前都唔係好聽到,音響好唔掂,娜娜唱歌都唔係這個level音響
如果係叫人唔好叫口號個下
後面真係唔做緊咩
完全唔知前面做緊咩
啲糾察suppose呢個時候講下前面做緊咩
但呢個時間糾察好似散晒
仲要SHU左好多下
後面梗係心諗做乜鳩啦
人哋話HKAA啲設備大聲啲好過佢哋,所以係騎劫呀
熱狗,全港最大黨
主辦真心好似唔係好有經驗,現場部分時間都好混亂,我企最前都覺得混亂。但好多身邊旗手我feel到係自發,所以無領導活動係會亂d,無所謂啦,大家都明係自發居多。最緊要下次有心搞多d同大家商量,一定有有心人有經驗有物資,就算連登都大把高手啦
係,不過唔代表可以屈人
我一直都唔鍾意熱狗,而且覺得佢份聲明好私怨,但主辦自己唔控制場面都有責任,我唔覺得HKAA可以一言堂,自己唔企出來可以怪邊個。外國記者根本分唔到,自己企前d同記者解釋,接受記者訪問,記者一定好樂意。我現場見其實好多記者係到做訪問同影相,無一直聽聲明,係樓主自己太在意
係,我同意。樓主講部分說話同我見到事實不符,佢自己應該唔好再堅持,自己研究點可以做好d。美國戰線未完,之後我地仲可以爭取名單放邊個etc
各有各做同搶左黎做,兩回事喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞