我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
唉仆街啦
copy cat 話返原創者騎劫,真係笑死
大家屌還屌,唔該
槍口對外!
傻閪
佢地係第一批舉旗呀
佢地都冇講過你地騎佢
咁樣打尖搞到巴打遞唔到信叫各有各做?
我屌你老母啦上面成班熱狗
識唔撚識尊重呀,你要遞咪自己約一日囉。
人地約左領事你就打尖自己遞,咁唔叫騎劫係咩
今日見到德國旗添,係咪你班LEADER勾結埋左膠大國?
第一個做還第一個做,之後果啲野無得話抄唔抄。
而家申請人搞得就係想做啲野,點知比人阻一阻,係唔尊重既表現,fact checked.
講得唔好,由美國人講到trump 又係唔完美既地方。

支持樓主講出不滿,咁先有得改善,無論hkaa有心定無意,真係唔應該發生第二次,尊重搞手,姐係尊重兄弟爬山。
話你知,啲狗企曬喺美領隔離,無人唱歌淨係屌狗或者唱yj仔

不過我唔怪佢地 唔係個個都認得美領喺邊。。。。。。
屌你老母臭閪,咪撚講呢三隻字呀仆街
你地真係ON9夠未
唔好陳雲陳雲啦
佢個諗法係唔WORK, 就唔WORK

宜家係要PASS THE ACT
PASS THE ACT 係要兩黨去通過
只係得一邊支持無用
共識都係要兩黨幫手

宜家係俾熱狗搞到TAKE咗SIDE呀
我地無大台
邊個最尾表達得到我地嘅諗法出去
邊個就做得岩
但今次熱狗唔係表達緊我地嘅諗法呀!!!!!!!!!
仆街了
根本小器私怨撚又想做大台
點睇得出
家陣bipartisan 咁過啦。Trump出七分力,民主黨會出十分力囉!
真係唔明,咁多人和應樓主呢個新大台。。
泛民打手全面進場
咪係 我唔係陳雲支持野
但睇到班人又要跟又要屌
重好講咩熱狗真係笑L死
仲好意思話人騎劫....
兄弟爬山呀
玩化分
你醒撚未?返撚返去拜封建帝制啦你on撚9
成撚日咩英女皇,Trump 帝咁
住香港既個個識去google
你打兩句就有人信ONL9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞