我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
無人pro-trump
人地係美國總統
叫president trump liberate hong kong
有咩問題
你個法案唔駛總統簽署嘅?

你屌共產黨唔屌老習唔通叫王歧山收皮啊

不嬲都係認最大果個架啦
突然標岀嚟係邊個呀?你知唔知你所講嘅前線同勇武有幾多係陳雲同熱狗嘅聽眾同手足?
係呀... 賴先生

大家清醒d.... 冇侵侵同中國trade war..

我地個攬炒邊有核彈效果..

Connect US citizen 要做

但撐侵侵連仼都有需要
無人pro Trump, 但係唔洗咁割法,真係好核突,上twitter睇所謂既「補鑊」,只係俾人感覺到打完齋唔要和尚,係Trump tweet美國旗隊先有咁大迴響,咁「補鑊」簡直係兩邊不是人。

泛民打手
blocked
個女仔咪幫你遞左信囉

真騎劫就你地講嘢果陣人地拉左隊走啦
話鳩人地個民選總統好多人憎佢
出專班未撚經歷過民主選舉既港燦把口
你話好唔好笑
唔使再推post,成個post都係fake news
我唔明點解有人話樓主搞大台喎。
而家個集會真係佢地搞,被人搶左個宣言黎讀,
試下你結婚被未婚妻個EX 搶左枝咪呀嗱?
熱狗解散左好耐

純粹一個稻草人被反雲嘅人用
好正呀!一個post可以block9所有分化撚!
自稱leader同屌人騎劫咪係大台既象徵
2014年發生過
而家再黎過咁解
分工唔好騎乜撚呀
驅逐共黨香港自治 呢種口號一早要講啦 又驚得罪共狗??
泛民狗收皮啦

屌你老母

屈我熱狗
熱狗含撚啦
好多三毛入呢個post反駁
大家知咩事
咁你咪自己叫啦!有人阻你咩?但你就怨婦上身一味怪HKAA,究竟係邊個問題呢?
你有留心睇係無割
大部份都係話title誤導 香港人無只係尋求trump幫助 有多謝同搵包括美國國會 共和兩黨議員求助
條死泛民狗咁講我

我實屌到佢收皮為止
你地唔讀係你地問題啦屌
而家有人用槍指住唔比你地讀咩?
根本你地軟弱到咁撚樣,唔敢人讀你又讀,都要負責啦仆街
係有班美國人就屌鳩香港人垃圾 犯錯
咩搵著個人渣幫手
咁當然要澄清所謂補獲
所謂保持距離就係咁解
利申認同trump理念 但我始終唔係美國人 唔應該將香港直接代入他國去思考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞