我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
咁你做乜去遊行
https://www.facebook.com/688589316/posts/10154345221489317?s=884065226&sfns=mo

唔好侮辱佢忽然違背自己理念,回力又中!
樓主食得太多Tg??
有時真要尊重主辦者
我可以同你講,唔係
下面遮打花園有幾多人到話完結仲o係未上到斜路
如果唔係有人o係度cap返D對話圖同片上去
嘈左成晚俾人屈三毛熱狗分化撚
肯定有好多人就會俾樓主呢個自稱leader既大話呃左
以為真係HKAA走出黎騎劫

真係次次都係咁喎
71衝立法會又係
梁耀忠私人法案又係
單單都係咁
D人完全唔理事實o個喎而家
最簡單邊個係第一個話舉美旗先呀on9
主辦方騎劫hkaj不果
依家出聲明將所有責任推晒人哋度
好撚多泛民打手
呢個先係申請人同 admin post

太攰所以遲左開

旗隊admin未必了解全局 可能有誤會

不如入去 你問我答

大家和和氣氣搞清楚狀況
無知真可怕,有幾撚多係陳雲嘅聽眾你知唔知呀,做人真係唔可以懶架,人地做咗幾撚多嘢呀,唔撚係陳雲係邊撚個提倡先呀

Fact checked
屌成堆人係咁衝出黎話係要尊重搞手
又唔見尊重下HKAA兩個幾月舉旗嘅功勞同成果
講多兩句又針對陳雲,屈人係熱狗
因人廢言最撚ON9
熱狗死全家?
知唔知hkaa係邊個搞出黎
我第一個話做先 所以其他人都要尊重我 唔俾抄橋
社運專利老鼠
咁搞笑!?
樓主割有割做,暗地裏原來係度笑尻人
人地做就騎劫運動,自己做就不許他人成功
人地一早係g20舉旗唱國歌做到而家,當時啲外國記者已經認得hkaa啲樣,自然識跟佢地行
平時我做開gp project就遇過唔少freerider,發現佢哋都有一個特徴就係人地做到有功勞嗰陣先至出嚟認叻係威係勢咁,轉個頭就話人地freeride咗佢
我講咗啲咩就自己參透下啦
呢句你講既

呢度睇到好清楚
勇武be water美國旗
個個拎哂去用
日日都講
但邊度有人提出處俾返個credit人

hkaa拎美國旗o係度俾人屌到上天既時候
呢度有咩人幫佢地口?
如果HKAA係城邦班人,咁係HKAA搞先架WO,當初搞緊俾連登仔話膠,屌陳雲痴線,屌唔好玩美國支旗,依家HKAA俾人屌騎劫
定係岩岩相反?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞