我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
……爭做大台
推呢段留言

樓主,各有各做啦,好冇啊
英文speech讀唔到
仲有冇其他平台可以發放?

一路走來,無大台,眾人自發做自己能力範圍內的事

一看到標題,「leader」「騎劫」
呢啲字眼,都係同「大台」有關
樓主想返回2014年嗎
善用起底功能
收收皮啦,最唔撚講道理就係你班乜撚都唔識既低質熱青城垃圾,次次開po俾人收皮就深潛,狙擊po就個個彈出黎圍爐打飛機。講緊HKAA騎劫左搞手同召集人搞到全世界以爲佢地先係搞手,你班柒頭就扯翻去咸豐年邊撚個舉旗先係到打稻草人。

陳雲 : 梁天琦是本土政治的第一罪人
陳雲:我從不說分化,也不要求團結。這兩個詞,在政治上,比髒話更難聽。
唔該你班柒頭都唔好嗌 光復香港時代革命
仲拗乜嘢,上twitter打仗啦你班冷氣軍師。

你係熱狗,咪幫手叫侵侵神放個重點去pass the bill 囉。

你唔係熱狗, 咪幫手twit 番個重點去pass the bill 囉。

都係pass the bill 之嘛,撈埋做賴尿牛丸啦,仲嘈,做正經野啦

屌睇見就火撚滾

自推到爆post停戰做正經野為止
以前人人鬧熱普城時,我仲係投緊黃洋達
因為我覺得香港需要激進勇武同港獨派
但今次由泛民去美國開始,迷雲黨無論係facebook定連登都傾巢而出屌泛民,話佢地出賣港人,講到佢地聽住人地開會講咗啲乜咁
真係好反感
下,咁都叫無關係?
你都幾搞笑
即係會PLAN做兩點半起行
但一點鐘約交信?
班友又要屌陳雲熱狗
又要抄人d 嘢
都算喇 最緊要做好件事
搞分化做乜春呢?
人總有一日會醒
熱青城做過乜有眼睇

最慘既就係最有效就係舉旗呢
搞得7都唔比屌,我無講唔比講trump 又無講過反陳雲,最on9係成段野假設人屌既人反陳雲反trump無綠卡

我屌你老母,你唔好影衰陳雲tim,雖然陳雲唔係你呢種on9仔影得衰
台主分化撚,明明兩邊都交左信,屌你老母5毛
認同歡迎FC快啦
1. 你不如話pepe蛙係美國alt right所以唔用得?事實上2010s社運嘅「勇武」concept係陳雲帶出畀示威者

3. 我肯定2014年旺角未清場個陣,城邦個booth就有人講緊be water
樓主分化撚,明明兩邊都交左信,屌你老母5毛
因為佢有後路可以去美國,佢仲要有辦法除完口罩過倒海關去美國。佢唔係無名無姓既勇武派,佢係民族論編者之一,佢可以除口罩扑咪而唔會俾你地覺得佢騎劫,如果係熱血公民咁做你地一定屌到佢反。

仲有另一個劇本,陳雲佢地都算鳩數唔撚提,就係傳媒包括連登大台會為柒繼平做形象工程,做英雄,必要時梁天埼會保釋出黎為佢助選。佢會係偽港獨派既新人。你唔信,2020年我地一齊睇。
人哋咪同你分開咗,又點騎劫到你
首先我唔知邊個係發起人,因為樓主又話佢唔係發起人。
不過樓主依家係到話自己係leader然後係到屌HKAA。 我就覺得完全match我講嘅嘢
樓主分化撚,明明兩邊都交左信,屌你老母5毛
勇武係邊個講既
(喼)盾係係邊個講既
流水社運係邊個講既
出多D美國旗係邊個講既
要整隊旗隊出黎係邊個講既

搵人答我唔該

用左人地既idea唔俾返credit都算
唔該有返D良心
唔好開口埋口話人地騎劫未食藥開大台

而家咪又俾佢講中囉
馬拉松跑到最後
見贏咪有人跟然後話係自己做俾陳雲熱狗騎劫囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞