我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
我無話過我係大台
旗隊leader既意思係我地係搞手搵翻黎既旗隊
而我係搞手既旗隊既leader
我中文表達能力唔好唔好意思
主要係想講搞手交低比我地既task 最後係比人攝左入嚟所以我地係fail咗個task
我地夾得唔夠好有混亂都係事實
呢度我同各位講聲對唔住
但係個女mc讀左封野 應該係hkaa既果位阿叔又讀左封 兩封都有比領事喎
從一開始就係HKAA 揮美國國旗,佢地亦最早期一邊揮國旗一邊叫liberate HK.
冇佢地,冇今日 。
話時話,邊個選你做lesder?邊個大台,請問?
之前次次遊完行,主辦單位叫人離開,但d 抗爭者唔走,仲去衝擊,你係咪話d 抗爭者騎劫主辦單位
口講各有各做,實質大台主義
而家搞手都俾人屌大台癡撚線
成班熱狗/信徒出黎護主

陳雲係好嘢就唔會成日俾人笑冇食藥啦
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員白兵
Hong Kong Autonomy Action
香港自治行動
咁究竟女mc果封信係咪本身你地要交果封???
痴線 個post分化撚多到
一早叫大家提防熱狗,而家開心啦

連登反熱狗聯署
https://lih.kg/1510016

自己攞黎
你唔好ON9
宜家係香港人話事, 唔係陳雲
你話各有各做
如果今日有人俾信美領, 叫美領收皮, 搞到上國際新聞話今次活動係叫美領收皮
我又唔可以屌佢騎劫?

成撚日陳雲陳雲
佢做過D乜撚野呀?
爭取到乜撚野呀?
今次運動係各有各做, 但唔係有人搞事都唔屌呀
佢唔岩就要屌
邊個做錯都會屌
但如果係搞事, 搞亂個運動嘅
佢地已經唔係爬緊山, 咁就已經唔係手足
啲熱狗講到因為自己舉旗
老美就關注香港
看得自己那麼高
Push

樓主又想起大台
收皮la分化L
毅進P牌仔熱青城剃毛金剛出黎答我啦
係咩,你話你係半個大台wor
你無做錯
呢幾個月來次次都係HKAA出旗隊,當你哋班人笑緊陳雲痴線笑緊美國旗無用時人哋已經舉緊,風雨不改。美國政客名人都轉推佢哋嘅行動,LiberateHongKong非常清楚。

旗隊幾個月來,有人俾泛民搶旗,有人俾藍絲搞,甚至有人同差渣衝突,呢啲時候你去咗邊?你仲笑緊人舉美國旗無用咋。你話返呢班人騎劫你,你面皮有無厚咗啲啊?我估你班契弟連美國國歌都未識唱啦!
平時d 人去日本領事館請願,都係一個一個團體自己排住去讀,唔通第一個就係騎劫之後果d 團體?on99
HI出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞