我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
泛乜撚野民
兩邊都係ON9
熱狗同泛民都唔要
咁多年運動輸就係因為有呢D所謂嘅人

今次乜都唔要
只要香港人, 唔洗任何大台, 唔要熱狗, 唔要泛民做大台
邊個係行緊香港人呢邊, 邊個態度正確就行
搵HKAA Facebook page 睇,https://m.facebook.com/HKAA2019/
佢地琴晚已經有公開封信
亦有公開佢地自己嘅安排同時間

人地提早左,點解「撞」?
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
屌 又係熱狗
即係點,同樓主講嘅唔同
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
依家咪向你學習
有論點未?
Exact7ly
人地HKAA冇話過要做大台喎
不嬲各有各做 冇人阻過你做乜
係樓主依家讀唔到稿係到發爛渣屌人騎劫咋喎
做咩? 人地一早做緊啱嘅嘢 舉國旗 唱國歌
成功搶到美國關注 就要俾你屌?
定申請到不反對通知先就啱晒呀?
我屌返你老母啦
樓主你封信呢?你公開一定有外媒報道
補返又好點都好
公開返會好啲
即係騎劫樓主嘅唔係HKAA?
收皮啦樓主分化撚
一路以嚟都係HKAA做你好鳩意思話人騎劫你?
你係乜水呀?大台?呢度無大台呀﹗
幫手推好post
我無追post
只係想知點解hkaa咁執著「第一批拎旗」依個名譽?
你地拎咗禁制令唔俾其他人拎/自己組旗隊?
你地第一批拎所以遊行發起人就要聽你地講?

利申:今日自己拎咗旗,無join咩旗隊,唔知道原來要向hkaa申報,有怪莫怪
連登太多右膠連侵屎眼都肯奶
明明成個遊行起源就係支持條act
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞