我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
想佢教下我點開咁多個acc
有無個易明版既簡介講返件事
你熱狗

牙泰地辦員工
P 俾超額發唔到Post,please help

9.15 係「國際民主日」,點解完全無活動Post?

根據《世界人權宣言》第二十一條第(三)款﹕「人民的意志是政府權力的基礎」
9.15係聯合國嘅「國際民主日」,2019年主題「參與」,重申民主係「以人為中心」。(官網﹕https://www.un.org/zh/events/democracyday/ (得殘體字sorry) )

我哋依定係對抗緊極權,爭取緊雙普選,呢個咁有象徵意義嘅日子點可以唔做嘢?
本地應該要搞大遊行,本來民陣前兩日都話申請緊,但警方唔回應就完全無哂聲氣。海外集會要再次港、藏、疆合作,甚至聯繫埋全世界受壓迫地區嘅人一齊發聲。

6.12、721、811、831…全部都要勝利之後先可以查明真相,如果唔係有再多嘅證據,未來都只會變成野史。請大家化憤怒為創意同行動吧!世界領袖讚賞我哋嘅,係呢場運動嘅靈活多變,不忘同世界連軌。而我地亦已成功將呢場運動變成自由世界VS極權嘅抗爭。我哋唔想成為國際怨婦,就要令更加多人明白This is NOT ONLY a protest for Hong Kong people but for the sake of the World!

Attention! 依家正苦係咁用衝突黎分化我哋同世界建立既信任。請大家要好小心好小心好小心好小心好小心好小心!
咁睇得起我呀

🙈🙈🙈🙈
本身諗住同路人都廢事狙擊依個post

第一樓主本身講大話抹黑HKAA
1. 樓主話主辦冇讀到英文宣言
2. 樓主話主辦冇遞到信
3. 樓主話女MC唔係主辦嘅人
4. 樓主話女MC讀宣言時HKAA用聲遮咗發言

https://www.facebook.com/passiontimes/videos/2519027314820491/

唔想用熱狗片,但熱狗片真係最清楚,現場情況如下:
由片中24:00開始,女MC讀英文宣言至29:30後遞信,過程不斷有人殊要現場人士安靜,及後有一男人讀英文宣言,應為樓主所講嘅HKAA,之後再有一男人讀中文宣言,最後領事走前有接第二封信

隔離主辦有開AMA post,其中俾我追問先澄清:
女MC係主辦方嘅人,女MC有讀完英文宣言

其後我要求主辦開post 澄清同道歉,主辦稱“唔想再浪費一分一秒喺HKAA”,要冷處理

我想問,主辦有遞信,中英宣言都有讀到,HKAA點騎劫你哋同點打尖?
屌你老母你哋想冷處理,本身都諗住同路人就算
HKAA 先係第一組接受外媒訪問,你話外媒識佢老鼠?

leader旗手我就真係識你老鼠喇,開個名嚟見我啦
908義工?我屌你老母呀

其他人係收左錢遊行?
得樓主果班先係義工?
答唔到?
個樓主真係on99仲要以為人哋好似佢咁on9
開個分身出嚟係咁copy and paste 當連登仔傻

你今次好成功啦
We connect 埋熱狗
搞到咁多反熱狗嘅人出嚟幫佢哋講公道話
個分身係咁話: 我唔係樓主

正常人點會係咁強調
我播立場片 我係立場哥哥

樓主而家思路好混亂
我播白宮片,我係特朗普
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞