我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
係,建議大家可以反loop返成件事。做人公道D好。。
人地話自己係大台呀………

算唔算花式自殺?
垃圾post 好撚肉酸呀屌
迷雲黨
不嬲各有各做
咩騎劫 邊個玩美國🇺🇸先都唔知 ? 你可以各有各做
但唔好盲反囉

利申我係比呢個TG group 踢左出黎既人
我聽個陣都諗緊點解會比佢上去讀
熱狗輸左啦, 仲熱狗
一開始trump未埋枱搞時
係民主黨pelosi吹行晒雞先拖到trump落水

如果民主黨同共和黨本身已經有意識要搞act搞強國
根本我地今日無提佢地都會做

今日提trump可以拉到落水之餘
仲迫到pelosi喺呢個議題上落力d夾實自己黨員同trump
屌你老母啦做唔到大台就話人騎劫 人地陳雲一開波就話舉旗 你地嗰陣又話戇鳩 又有人搶旗 到美國有回應 個個又衝出嚟認 話冇大台 又自稱旗隊leader 冇大台呀 講架咋 淨係識話人熱狗 係呀我係迷雲黨 我係熱狗 慢慢屌我啦 事實係難聽架
就係多人嗌Trump 件事先有Noise
冇爭議嘅外國事件
你會關心?
主辦自己唔衝出來係的確唔完善。如果唔係下次變popo cosplay遞信咪搞笑?
明明就比大台交左信同讀信先
之後先HKAA讀信交信
大台真係好惡
咁講真你之前唔聲唔聲一野彈出黎混淆視聽講乜野天滅中共,今日出黎果班俾你全部代表哂,唔係騎刧係乜呀?
之前又話侵侵有睇城邦論
從來都無人歡迎熱青城
出黎搶咪真係屌你老母
TRUMP = 美國有一半人唔妥佢

美國國會多數黨(民主黨)NANCY PELOSI 撐我地
共和黨又有RUBIO,CRUZ撐我地

所以一定係向國會說話
無可能會只同一邊講唔理另一半美國人
話明無大台
兄弟爬山
樓主出嚟認大台
大家知咩料啦
善用不推文回覆
成班熱青城P牌係到beat the straw-man,講緊今日騎劫主辦單位約領事,就扯去講邊個舉先之前點點點乜乜柒柒,議會點運作又唔撚識,熱青城真係好撚低質
樓主,但係真心,麻煩你地可唔可以聽日再去一次交你地果份比美領,同佢地解釋返其實成碼個羣有一萬人係agree 你地交個份宣言,唔係琴日果份。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞