我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike

其實cnn借d意就做鳩trump架啦

不意外
人哋民主國家,總統民意授權
唔嗌trump唔通嗌佩洛西咩⋯⋯
你估人哋係泛民,咁撚介意你有冇撻佢朵咩
小學雞少陣啦戇鳩鳩
屌你老母仆街Hkaa 搞到勁撚戇鳩 我地唔係搵Trump幫手 係搵美國國會呀屌你老母
選舉近了
舉旗Leader
真係今個月聽過最柒既野
依家我唔理hkaa班人做成點
但樓主話今日主辦交唔到信同讀唔到 但係live影住明明大家讀到交到信
出黎解釋唔該
咪係,仲話人搶fo. 明明就係hkaa佢地唱國歌舉旗先,而家你跟人口水尾醜唔醜d. 各位請用不推文回覆
推推推推
咁想問下點解又讀到中交宣言?
今次唔係應該對外優先, 先英後中架咩
好奇一問,講trump有咩問題?
岩呀
咁熱青城真係唔好去
係唔好去先好WO
根本同邊個舉旗先冇關係

話人亂屌hkaa陳雲黨果d
自己去聽一次白衫阿叔篇英文講稿先啦
屌,死仆街陳雲
仲有阿 叫人可以搶咪讀宣言 你唔覺得柒外國都笑鳩你啦
yes 依家似玩個人崇拜
下次planning要安排早d啦,其實都預算到唔會順利完結到
發生咗都無計, 諗下下次點協調好啲, 唔好俾人收割光環
乜都熱狗你唔煩我都煩....
人哋HKAA喺畀人笑舉旗、有人笑陳雲、又畀貶民藍屍搞時冇停過一直舉緊旗,人哋都未出聲話人華麗轉身,就話人騎劫你?
同埋Trump Liberate HK、驅逐共黨問題喺邊?人哋唔係因為夠料做支那你哋以為個法案推得上枱面?又,一日中共國仲喺度指手劃腳,香港仲有得救?
兩黨領袖一早講支持
其實拉攏trump支持我唔覺得有咩做錯
話trump乞人憎果d好明顯唔了解美國政治生態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞