我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
呢頭話不篤灰,嗰頭話熱狗死全家,
你真係好撚賤。
陳雲=熱狗?
咁你地騎劫hkaa兩個月既心血,咁樣叫各有各做?
時光倒流po
冇補充

今時今日仲自治?
西藏新疆mode等你
人數??
人地兩個月前開始舉 比人鬧比人笑
比侵侵retweet完你班人先跟風 跟住依家話比人騎劫
你冇撚野啊?

熱普城2019
真心唔好撐trump
美國歐洲大把人憎佢
你要佢救,就等於叫世界撐人權自由既人唔撐你
Trump係邊境都有搞集中營,情況仲要好差
我地要求既係美國國會,唔係trump
其實擺Trump個名係banner夠會引起部分人支持啦 Trump無支持者嫁咩?
支持香港嘅人係支持緊自由民主價值 都唔會咁out fo因為叫trump做野就唔繼續支持呢啲價值呀嘛

利申 唔係想鬧交 都明白主辦做左好多野好辛苦
今次失預算咁咪檢討 咁樣係到鬧又有乜為 out曬fo啦又
首先個banner講trump liberate Hong kong已經on9

係呀, Liberate Hong Kong, 解放香港
俾外國人睇到, 以為係要把老共老解驅逐出香港
遊行前我已經有提議啲人叫: 我要自由, 我要民主

話人私怨
呢到幾撚多人因為熱普成又私怨呀

見個谷有人想冷處理,我就放兩張你地旗隊leader既言論,仲話咩協調,暗地裡就日日屌人

9月6日講 呢啲啦喎,仲話人唔合流?

牛肉刀廢憲獨立啦柒頭

見個po有人想冷處理,我就放兩張你地旗隊leader既言論,仲話咩協調,暗地裡就日日屌人

牛肉刀廢憲獨立啦柒頭, 自治,關你柒事?騎劫仲大大聲,收撚皮啦

見個po有人想冷處理,我就放兩張你地旗隊leader既言論,仲話咩協調,暗地裡就日日屌人

牛肉刀廢憲獨立啦柒頭, 自治,關你柒事?騎劫仲大大聲,收撚皮啦

乜撚嘢leader呀? 糾察丫笨
不分化
又割呀
割你老母呀
幾撚多前線前身係熱狗
你知唔撚知呀
割割割
我屌晒你地兩家

要嘈自己開個tg屌飽佢

咪撚係度嘈

總之大家目標一致係要條act過到

前排淨係得侵侵banner就唔該大家周圍出返聲提返國會

邊個舉旗先邊個舉旗後對我地黎講完全係wfc

我理閪得你地邊個打邊個,重點係要做到野

咩叫不分化不割蓆 不篤灰呀

其實大家本來就唔係同一條路線,只係大家目標一致咋

我路阻你做你既野 你又唔好阻到我

你有你做 我有我做

咁先係兄弟爬山呀

你出個咁既post係咩心態呀?

Hkaa騎劫人地活動又想點?

我唔理你地係想要選票定點

但唔撚該係咁既時候大家停嗌,唔好撚再嘈

邊個做到野大家會有眼睇

完。
明明係傻閪泛粉想做大台
講成hkaa騎劫
熱狗死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞