我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦/ 會員On99超人
知唔知咩叫沒有大台呀,仲講個活動邊個搞先?你唔好話HKAA舉美國旗先所以其他人舉美國旗都要credit HKAA?
2019年喇仲陳雲,大把00後前戰連戴耀廷黃毓民梁國雄嘅文章都無睇過呀

不分化不割席呀
比人踢爆講大話就唔會回
G20如是,今日如是
提侵個名 叫佢做野
又唔係支持佢大選

民主黨咁都會嬲豬
有無諗到人地咁on9
一路問佢主辦方既女mc讀果封同交果封係咪就係佢地本身要交果封 佢一路唔應
樓主好似潛咗水,真係要搵佢澄清下喎
全部打手
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
屌你 打尖 騎劫人地個活動仲咁撚多野講
知唔知道你地危害緊個運動呀
我地係要成個美國國會支持呀
民主黨個議長Nancy都出左好多力架
美國都有好多人唔鐘意trump 唔好搞到我地好似take左side 介入美國國內政治
你地鍾意屌就屌啦
好灰心
持旗一員
旗隊呢個term本身係呢個post前
係refer緊HKAA旗隊
佢地個theory就係:兄分爬山各自努力不過我要第一個登頂,你爬左頭就係鬼就係左膠泛民就係背叛陳雲就係共諜
迷雲黨
將你篇稿放上Twitter, tag 國會議員
你就垃圾 咁叻你去申請啦
企都企唔直 show respect
明明hkaa晨早做先,做到有成果先黎跟,轉頭話人騎劫你?你騎勢人咋啩?從來無大台,何來旗隊leader呀?on99
HKAA?
你哋唔係一早行完?點騎劫樓主
可唔可以講下
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞