我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
on99
2019喇,仲熱普城
跟何韻詩捽碟捽到上咗腦呀?
見樓主唔覆你,幫你推推
呢啲分化po都可以去到五十幾頁
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹
都係無大台, 無熱狗, 無陳雲, 無HKAA
邊個做岩邊個就要撐
今日撐嘅係樓豬, 要表態嘅係, "要美國兩黨支持法案"
但熱狗就騎劫咗今日出黎嘅人, 令兩黨變成ONLY 總統
佢地係誤導咗國外媒體, 所以佢地唔係爬緊山
又話唔分化 仆到出黎屌人熱狗
正名係
Hong Kong Autonomy Action
香港自治行動

D人玩都唔係亂改人地名
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps
一比人捉中就失蹤
Blocked
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹
咁點解你地唔申請依個遊行?
有冇人FC下呀
收嗲啦你老母,p牌仔
on99
我錯咗會認,亦認咗
我問你樓上屌鳩hkaa既野你有乜反駁?
咁泛民大台狗呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞