我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
提出方案大撚哂? 代表可以令搞手都發表唔到自己既宣言?

搞手=大台?

你咁撚想遞請願信唔撚自己搞個活動既時候遞?
日撚日係度分化屌泛民
又屌勇武衝立會

屌啱左就話自己國師先知世界第一
屌錯左就話未撚食藥

你做埋我個份啦
冇辦法協調,佢地見倒HKAA就會屌熱狗,話熱狗係鬼,係過街老鼠,搶人旗,然後拎黎自己去做。

嘩,個admin集會前仲抹黑話陳雲叫人成個八月唔好舉,仲話自己舉左好耐wor

仲話佢地無人出wor

畀人叫佢攞證據就spin左第到
只許兒登屌陳雲,不許雲粉屌泛民
成日話陳雲係私怨撚,其實係兒登仔先係最大怨婦,總之自己柒咗千錯萬錯都係陳雲嘅錯,邊個唔讚成就「被熱狗」
你老母都改不了,生撚咗你岀嚟
agree
樓主係分化撚
係交左兩封信
比大台交左信同讀左先
之後先到HKAA
歡迎FC啊,你地最鍾意
點解一話人熱狗就唔FC?
到今時今日仲講五年前拉哂d勇武,今日冇人出黎衡???
五年前都仲係對無裝交通警
而家對緊防暴呀
點解唔fc?因為冇腦。hocc屌trump,佢地會跟機屌。成班弱智仔以為自己係kol係美國公民,好似佢地有得揀邊個係美國總統咁。
on9仔,高登早過條廢老講be water啦,如果唔係咁緊要嘅概念點解唔大講特講?

btw連鳩嗚都想抽一抽水,唔講以為又係陳雲發明
勇武係邊個講既
工聯會

(喼)盾係係邊個講既
陳雲 不過冇人用

流水社運係邊個講既
鳩嗚團 陳雲第二日就抽水

出多D美國旗係邊個講既
612一班美國人(多數老兵)

要整隊旗隊出黎係邊個講既
待fc
樓主分化撚,根本兩封信都有交。
仲拗乜嘢,上twitter打仗啦你班冷氣軍師。

你係熱狗,咪幫手叫侵侵神放個重點去pass the bill 囉。

你唔係熱狗, 咪幫手twit 番個重點去pass the bill 囉。

都係pass the bill 之嘛,撈埋做賴尿牛丸啦,仲嘈,做正經野啦

屌睇見就火撚滾

自推到爆post停戰做正經野為止
其實一路以黎都冇大台
應該每個界別都各自遞信
咁咪更清楚俾人知道冇大台囉
你地應該都發言埋英文果part
做多好過做少 今次做少左了
好多熱狗入晒來
大家知咩事
不割蓆,但熱狗要道歉。
你咪慢慢spin囉
咁既野唔好再叫我
巴打咁又唔好
分分鐘係對家搵人入嚟搞分化

樓主一直都講嘢唔清唔楚又唔澄清
真係好可疑

今次運動係為全香港嘅人包括自己
企出嚟最少都係為自己
無理由因為可能係分化撚搞到自己放棄自己
https://www.facebook.com/dochanhk/posts/2340143972707484

感謝HKAA旗隊果敢出動,
先聲奪人,
否則被兒童玩壞,
不但貽笑國際,
分分鐘功虧一簣。

我講多句。

HKAA 1200 就到,~1315 開始行。
然後有人(not MC)企上台叫人唔好跟住去,
話咩大會係2:30先行上去,
跟手仲話行左出去嘅人
俾位差佬取消集會,「破壞運動」。

大會2:30去,HKAA點撚樣騎劫你呀?
佢又無攞你旗,又無攞你啲簽名,
又無攞你份聲明。時間又唔同。
點樣騎劫你呢?美國領事館你book左?

到最後,根本係群情洶湧,
大家都自發上美領,
由1300開始無停過。
你唔屌埋其他人騎劫?

到16XX警察取消集會果陣,
係喺你地「法定時間」㗎。
你聽話又點?咪又係叫你收檔。

#一手見證
#以正視聽
我送句話俾呢位好嬲既旗隊leader啦

功成不必在我
功成必有我在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞