我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
blocked
你可以俾信
但係唔可以俾信, 之後話今日所以在場嘅香港人, 係支持你封信
但熱狗就係咁樣做咗
令到大家原本支持嘅"兩黨通過法案" 變成"總統通過法案"

所以佢地係完全令國際所有人誤會咗我地要表達嘅野!
p牌仔收嗲啦你老母
你咪自己申請遊行囉 驚比人塔呀?
收皮啦分化狗
喺第二個post已經block 9咗你
大家認住佢

就算要屌陳雲都唔係你呢d三毛屌
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹
HKAA個班

樓主 痴線佬陳雲個弟子n年前做緊美軍帶路羊個陣你去左邊呀?
得罪問句,樓主係味叫人著老西個班?
爭咩丫 咩時期呀
博上位咩 不分化不割席
陳雲當年選唔到就變怨婦,要皇天擊殺唔選佢既香港人除咗獨裁支持者,點會唔選佢就要大家死

擺明陳雲就係政棍為名為利。
點解會有leader?

係咪有大台?
識人中伏去錯
但個場g20遊行好似佢地有份搞
同佢地事前有公開晒行程,一早有講用president trump乜乜乜
有另一場在日香港人搞,但係早一日
真係要問問hkaa
人地6月G20就去大板舉花旗

手足你冷靜唔好割先
你果份請願信有無比到鬼佬?
發覺好多人係唔係都話人熱狗 熱狗唔係收左皮咩 點解仲有呢d言論出黎?
Agree.
HKAA 由六月開始舉旗
沿途被黃藍絲左膠辱罵都堅持住
班連登大台有樣學樣仲好意思話人抄襲騎劫
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員撲蓆啜交

躝喇熱狗翻去WhatsApp傾
就算我唔中意陳雲,但舉旗,唱美國國歌都係hkaa 做先
你咩料話俾人騎劫,你收爹啦
唔講道理,想誤導群眾? 說好的不分化,不督灰呢 ?
好賤wor 師傅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞