我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
陳雲: 下次請舉美國旗
https://lih.kg/1292507

不願面對
遞信果陣,份聯署唔係個女仔手上?點解唔一次過俾晒信同埋聯署俾女mc stand by?

隔離申請人同Admin個post
講既野又同樓主呢個leader講既野唔同既
有冇攪錯呀
你憑乜野話自己係Leader? 有無俾人fact check 過?
鞭鞭有力
法法聲
收皮啦你過街老鼠
人哋HKAA由頭到尾冇話唔俾其他人舉旗
而且人哋第一批舉旗嗰陣仲俾你哋班仆街恥笑圍屌搶旗
主辦黎講可以亂到咁既,仲好意思話人地騎劫你
人地騎住馬跑到上山頂,你隻馬都仲未瞓醒,仲大聲話人騎劫
如果真係好似admin咁講
咁大家都出力出聲出時間
咁呢個post既控訴
同俾人cap圖出哂片
樓主講既野同睇到既事實點解爭咁遠
出呢個post係為左乜呢?
1. 主辦方所謂嘅宣言都冇得到所有連登仔嘅同意,佢又憑乜嘢代表所有出嚟遊行嘅人朗讀宣言

2. 人哋嗰句叫 驅逐共黨 光復香港 如果鍾意時代革命你可以叫埋落去

3. 特朗普係美國民選總統,係美國元首,三軍總司令,係代表成個美國政府。依家點名叫到佢,佢唔可以唔出聲
fact checked 樓主出假聲明

主辦者表示已經阻止左出呢段野

「908」美國領事館請願及祈禱會新聞稿
https://lih.kg/1554197

又話佢提倡舉美旗係共諜,又話佢反美???
父 : 畀HKAA騎劫咗舉旗啦
子 : 美國旗係制憲派喺G20舉先㗎
父 : 佢哋騎劫我哋口號
子 : Liberate Hong Kong 佢哋提出㗎
父 : 佢哋騎劫埋我哋美領遊行同請願
子 : 佢哋上到去遞信請願先㗎
父 : 你 ! ! ! 騎 ! ! ! 劫 ! ! !
跟風?陳雲7月頭已經叫人舉,當時連登仔仲笑緊人話緊人無用,依家衝出黎想收割搶功勞,失敗左係到吠,你咁覺得岩,真係顛倒是非黑白

btw反美唔代表唔可以利用美國……你有無邏輯嫁
樓主
大家出錢出時間出力
甚至冇左份工,官司上身
甚至連命都出埋喇

功成不必有我
有成必有我在
我唔知你係邊個
但或者下次係通過條例再攪遊行
你(地)再一次扯旗扯到手軟
香港人再為你(地)歡呼啦
好嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞