我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
樓主義務搞個活動出嚟
仲要俾人屌大台

熱狗又唔自己搞活動 講佢想講嘅嘢
借人地活動 仲要唔俾搞手講嘢
佢專cap三毛/reddit逢trump必屌嘅左膠reply
自己上去望下先啦
好多謝你搞呢個活動出嚟
正解
樓主話人騎劫,其實自己想起大台
明樓主既 辛苦了

But whatever happened happened.
I don't see any issue with calling Trump for help, it doesn't really matter how many people don't like him as he is still the POTUS and has his followers.
但唔係代表哂今日出黎D人呀
唔講真係唔知
開連登嘅原因之一就係對抗熱狗控制言論
sorry 你講得啱唔係扮hkaa
係搶人功勞姐
通街都係處係呢個post都要比人鞭
公道
溝通得唔好就足以拎上黎分化啦?核彈都唔事割席但溝通不足例外?
明阿

嗌群眾交就係咁差唔多立場嘅人企埋一齊,有人問起個矛盾就乜撚都唔關自己事
我上面都有用返留言去問「究竟有無大台架?」,無人答到
我而家先知原來我地有大台
如果我係班狗mon著連登
見到認左今日班搞手係大台
我就拉哂班搞手之後解散運動
一個想起大台
一個想拉大台
一拍即合
同泛民有私怨就躝喇 善用起底功能 BLOCK
咁你咪答左自己囖柒頭,本身可以why not both你係都要搞串個party做乜鳩?
屌,好多人和應樓主呢個新大台
「唔好得罪共產黨」既美國版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞