我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
主辦方都交左信,講野又大體最後仲用驅逐共黨作結尾

樓主你到底係邊位?出黎交代下,做乜搞到我地內哄左成晚
熱狗想做大台咪出聲囉

驅逐共黨都要打XX唔夠膽講,又怕激嬲共產黨呀?傻鳩

仲話香港自治on9,係咪鬼黎架?究竟你封信入面寫乜架⋯

畀你騎劫到就真係死得
個口號叫左成個幾兩個月,要入早就入左啦 
你地而家突然淆到割Trump, 支持Trump既民意你地又洗唔洗顧下?
冷靜啲啦唉。
聽講樓主都唔係主辦單位
而家係樓主自認旗隊leader衝出嚟柒
開個抹黑po搶光環 抹殺HKAA多個月嘅舉旗功勞
瞓醒未呀你
青山院友都追捧.
url]https://youtu.be/B_nEw_Ljhrs[/url]

FC推post,廢事有小朋友俾樓主帶風向
我係黎留名睇下呢班無良心嘅垃圾可以有幾無知同自大,免戰,唔會回應。

驅逐共黨,光復香港。
做乜鳩啫你
關我撚事
岩啊 撐佢嗰d唔係冇腦就弱智
佢地最撚鍾意做free rider
(快登記) 民主派或會輸掉區議會選舉
https://lih.kg/1244595

大台唔係樓主咩 佢話佢係leader喎
樓主唔該出嚟回應
明明兩邊都有交信,唔存在騎唔騎劫問題
其實hkaa同熱狗想做大台咪出聲囉!
你又申請唔到遊行,但又要搶功勞,好礙眼囉!
即係圖中Panzer Chan係主辦方?
你做就得

人地做就熱狗騎劫

又話各有各做

依家你自己無曝光率就玩分化

成隊旗隊大家有共識上去,關你柒事咩
由頭到尾都係話要同trump保持距離
個立場係支持美國,支持人權民主自由
唔去叉隻腳去人地國內政治
咁樣兩黨人都無問題

只前trump後勤會、trump tank果d野已經有共識話少掂為妙
我唔知你係邊度得到個概念話要去pro-trump

畀你騎劫到就真係死得
無大台。收皮啦泛民。你憑你老母做leader?
同埋trump選唔到2020邊個仲會同中國trade war..

畀你騎劫到就真係死得
(快登記) 民主派或會輸掉區議會選舉
https://lih.kg/1244595

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞