我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
死熱狗
追下post先啦樓主fake news
所以話,佢哋戇鳩囉。
而家中國同美國係咩環境呀, 打緊貿易戰呀。 有啲嘢梗係唔可以挑明講㗎喇。 人哋出個法案係話幫你爭取人權, 班人就要騎撚劫咗, 要明講話一定要搞共產黨。 咁咪戇居囉
公道d講, HKAA之前舉旗, 你地係咁屌人笑人搶人旗, 比你地咁阻住, 人地都無出嚟講過任何嘢, 仍然默默咁忍受你地恥笑佢地柒都仲要繼續為香港人舉旗.

今時今日變風向喇, 當初笑人既就自己變埋旗隊Leader, 仲走出嚟話好撚嬲HKAA遞信喎, 人地HKAA起碼無阻你舉旗, 無介意你跟風, 更無阻你遞信. 佢遞左你都可以遞, 你遞唔到係你地自己安排有問題.

邊班人真係純粹為香港對外求援, 邊班人用求援攞光環. 自己分析~
冇問題啊,衣家係樓主話冇交到信,我覺得邊個想交都可以交
https://youtu.be/B_nEw_Ljhrs
巴打睇睇,頭尾收2封信
仆街啦樓主fake news撚
https://youtu.be/B_nEw_Ljhrs
巴打睇睇,頭尾收2封信
食屎啦你
樓主所謂班旗隊今日騎劫咗HKAA一直以嚟舉旗嘅功勞喎
人地舉咗咗耐美旗 所謂班旗隊先今日走出嚟
咁點解樓主又唔主動同HKAA溝通下先遞信讀宣言呀
今日騎劫不成 搶唔到光環就抹黑人地 好低莊
樓主騎劫失敗想取暖
屌下熱狗就係連登最大公因數
大把人安慰你
un goo goo 唔好嬲豬啦
有無方法補救
老實講 人地 G20已經開始搞緊....個時連登仔仲笑人去大阪鳩做

樓主嬲嬲豬喲 快啲呵翻啦

騎劫前就話跟

騎劫失敗就話要踢鳩人,同共產黨有乜分別
都唔講搶咩idea,叫開president trump,突然叫人唔好再講trump喇,民主黨支持者唔開心架,得地叫nancy la~

咁一路follow開既共和黨人士呢?侵侵見倒你地突然自我審查,抹走佢個名,佢又會點諗呢你都知侵侵份人點架啦

跟本反陳雲反到上左頭,駛唔駛好似hocc咁屌trump?人地係美國總統喎
係咪保釋咗再畀人拉多次
搞到直接還押至十一月嗰個
其實陳雲比泛民可信

人地一定係叫美國全面制裁香港

文宣上可能會有啲蝕底

但效用上可能核彈
twitter 同 fb 番領事
係,少少失望冇國歌大合唱場面
不過真心多謝你哋,終於見到你地美旗隊,好有氣勢🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸❤️
等樓主上水
仲有啲私怨撚呢?全面退場?
山本小鐵子巴打呢
Tg可以改名架,傻鳩左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞