我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
老老實實
今日我見到banner寫trump都呆左一呆
美國大把人憎trump
推佢個名出黎係bad move
淋病話撤回之後繼續出聲幫我地既都唔係trump
唔知點解要推佢個名出黎
而家知

原來又係熱狗
中立d講。
其實推搵US幫手都係陳雲佢地行先。
大家唔好再講邊個騎劫邊個。
唔好內鬥。不割蓆,好嗎?
認同
HKAA係陳雲既人, 佢地想搞就自己申請不反對通知書
今次騎劫其他人功勞, 拎自己光環
真係好仆街
屌你老母啦 你依家即係話自己係大台啦 兄弟爬山各有各做 你老母個閪就係畀你老竇騎劫生左你個撚樣出來
一有屌熱狗啲post 成班泛民打手上曬水,我認得你
第一批行既隊頭交完信就唱美國國歌啦 屌
成班唔知頭唔知路係到屌人
G20係陳雲提倡搞示威先㗎喎
你有無証據話人騎劫?
HKAA本來就係第一班帶頭舉美國國旗唱美國國歌嘅人,引起美國民眾嘅關注
然後你調返轉頭話佢地騎劫
聰明啊呢招,自己騎劫自己
即係呢個post d友,而家唔係大唔大台,人地樓主嬲唔係做唔到大台,而係連基本尊重同佢自己個邊個訴求都表達唔到呀嘛

而家唔撚俾你舉你個slogan?唔俾你讀你個宣言?唔俾你遞你個邊嘅信?反而係搞個邊個個就真係乜撚都做唔到呀嘛

仲有,呢個唔關個post事,不過好心禿根信徒個個三尖八角就唔好讀宣言啦,英文又廢樣又柒
人地準時上哂去啦
代表都到埋

點解要搶flow
都係果句啦
比少少尊重啦
人地主辦單位有哂 schedule
而家hkaa自己私自自己先上去 交請願信 讀宣言
有冇尊重過搞手呀
個重點係條act度
想問下手段低又點低
英文篇野又幾唔得
No offense
我想同呢到咁多手足講
保持獨立性思考
呢到好多人成日用一啲好廣既詞語
「呢個唔掂」「無乜質素」
等 針對網絡用者聚焦點低 少思考既缺點
再一班五毛大軍不斷用唔同但意思相同既詞語洗版
令到一班唔知頭唔知路既手足就咁誤中陷阱
希望你地講任何野既好/壞 都比下理據
是撚但講唔得/垃圾就叫左評論?
讀英文條友好冇儀態 完全show唔到尊重
我哋撚上到美領咩
可能人地都約左呢
唔係話無關心過
但Trump真係唔應該提
熱狗係咁
毛ee 搶旗,到後來有泛民hocc既 英美同盟集會
原因?
迷雲黨
熱狗真係好撚煩
死唔斷氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞