美國旗手集合

183 回覆
100 Like 9 Dislike
所以點解Whitney Houston果個版本咁經典 Lady Gaga, Beyonce都ok
好撚多鬼呀
之前唔舉 依家見到成效先黎舉係咩玩法
香港自治行動公告:

是日及明日於各區之遊行及集會,本會全體旗手皆不會參與,特此通知。

二零一九年八月十七日

PUBLIC NOTICE

Our flag bearers WILL NOT participate in any demonstration and assembly Today and Tomorrow.

Hong Kong Autonomy Action
17th August, 2019

依家美國親自出手,就先俾美國處理事務,依兩日係風頭火勢,先暫停一兩日。
依家見到少少成效就唔舉係咩玩法
唔係唔舉,只係要先停一兩日,因為依兩日應該要俾美國時間繼續處理,萬一香港依兩日出咗大事就麻煩。

只於之前唔舉,有少少成效先舉個d人叫,勝利球迷。佢唔願意踏出一步嘗試,到其他人做完開荒牛,有效先想加入。
呢幾日果啲都唔係佢地嚟架啦,嘥撚氣
啱呀,8月15嘅開始都唔係佢哋。
8月15之前個D就係佢哋+自發嘅人
今時今日駛乜理佢感受,難得有個更勁既大佬照
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
星條旗歌無音樂帶住難到仆街
無諗過唱其實
無大聲公又無喇叭
唱條hi
岩呀,人地做開荒牛果陣成個連登係度洗正皮屌鬼,街上舉俾同路人屌俾泛民搶旗。

到宜家有少少成效出黎就急住搶功舉旗,最多推返以前屌旗手既post出黎binc,絕對唔會俾返人credit,亦都學唔返人地既理念。

抄人冇問題,問題係抄唔足。依幾日前線已經出現好多fced既鬼混入前線。你可以搶人旗然後舉旗,鬼都可以跟你舉旗,對家要砌你抹黑你直頭可以派人一邊舉住美國旗,一邊殺撚死黑警,全程派人直播出街,冇得俾你兜話佢唔係鬼。即刻冚家鏟。

人地陣營就係預視倒有機會出現咁既最壞情況,所以吹雞叫人停止勇武幾日,旗都唔撚出,反正要出返黎隨時出得,同14年唔同既係戰意/怒氣有排都未消耗完,倒不如忍住氣俾國際郁手做野。

陳雲屌柒人食相難睇唔係冇原因,好快連登就會吹風踢走香港自治運動先驅旗手同埋陳雲,然後有其他人會舉旗除口罩扑咪上鏡,泛民亦會話自己搞既集會都有美英旗八國聯軍,好似係自己搞出黎咁。有志氣就咪撚俾人講中,或者學hocc死硬派左膠咁屌柒trump,連基本家教都冇。trump係美國人民選出黎,唔撚代表美國依啲垃圾野都講得出,你地係美國公民?有權屌柒想出手幫你地既美國民選總統?食相難睇,餓鬼至極。
我是護旗手🇺🇸
旗手加油,對唔住以前唔識體諒你地
驚比人話外國勢力,屌你老母原來係咪都話你有外國勢力嫁啦
DONT DO IT
去現場拎TG好過

之前有POST話 D 狗 係每TG GROUP 都會放針
我係唔明舉旗佢可以點拉我姐
到時鄺神毛ee譚文豪都係度
聽日邊檔有開咩價位
問題係毛孟靜8月5號先係旺角叫人收埋支美國旗,最後仲搶走咗人哋支旗。 如果依家佢出嚟護旗就好笑
我意思係起碼唔會係25鬼拉我先
認真要統一口徑!
如被訪問舉旗原因:
一,感謝美國總統,議員,及支持香港嘅美國人民。
二,希望美方持續關注。

利申:大旗,到時盡量join.
利申:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞