沈旭暉:先贏功能組別,贏選委,再選黃絲特首,香港就贏

2383 回覆
1482 Like 364 Dislike
咁你有咩idea? 我跟你啦
true but is in his own interest to take over hong kong
香港人爭取訴求三種可能方法 美國罷工勇武
三個方法都與立法會無關 即是要表達民意 都係白票
如果美國唔存在,爭取本身就難好多,罷工勇武是唯一可能性
當你罷工勇武每次被代表 我唔識玩
所以我想分化 有監察自然唔會被代表
罷工可以選特首?我只知工會一定可以選特首票
水炮車都係咁樣通過架喎
大佬呀,我叫聲你大佬呀真係
世上任何一個政府都係將啲野綑綁式咁放上議會架啦
依家個問題係我想你做反對派但你唔撚肯呀
我已經無求你拉布,我只係想你表態咋
係你表完態個議案都係會通過架
依家唔想付出成本嚟得到我張選票既係泛民議員呀
就因為本土派無人能選香港情況又危急就可以咁樣打橫行呀?
咁你有乜高見?
自己乜都唔做淨係求美國?
咁樣同大陸人跪中共求青天大老爺主持公道有乜分別?
你區議會咪表撚咗民意囉
你過往廿年既選舉都表晒民意架啦
對家有冇淆過底?
如果你唔係本土 的確係good choice
的確可以但同時會被代表
如果你連區議員都唔會督促 其他又點會
咁你快撚啲走 唔好再害啲細路啦仆街
你係on撚9架喎
曲解晒我啲野
依家係我出去勇武起去罷工我就係condom
你坐係屋企我咪坐係屋企囉
你想我投票但我唔想投票民結果係俾你屌

依家係你地班投票當抗爭既黃絲逼走啲有心人呀,明未呀極權主義者
no你老味咩 你泛民有係大是大非前企撚硬過?
出面啲人就係唔信任你泛民 又loop返啲10年前嘅問題
like I said
建制贏晒,支共一定驚到瀨屎
橫掂都係投讚成
其實唔洗交十個鐘戲咁辛苦吖,點解要屌十個鐘?

我幫政府講野?你幫泛民講野咋下話
你掣都唔㩒就叫我投票?
Exact7ly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞