沈旭暉:先贏功能組別,贏選委,再選黃絲特首,香港就贏

2383 回覆
1482 Like 364 Dislike
咁你咪繼續買你嘅軍火
由得佢地繼續玩選舉囉

定你覺得說服到呢班人唔玩選舉佢地就會走去買軍火所以要強烈反對佢地去選舉?
都無人做文宣 而且一開頭睇我相信好多港豬都覺得要過 雖然有利益輸送 但有部分係俾到醫護 你投反對則係話我唔要俾錢醫護啦
編文咪寫哂路線囉
有無睇過㗎
兄弟爬山都有個譜,依家沈旭暉篇文係講緊「制度外抗爭+國際線」唔掂,建議大家走回頭去玩返議會路線,篇文特登講到佢提出個老線同老泛民「人哥路線」唔同,睇真D有乜分別呢?成功率有乜可能高過「制度外抗爭+國際線」?憑乜野話制度外抗爭唔得所以要回頭玩功能組別?佢唔係爬緊山,佢係踢我地落山再自己碌落山。
鬼叫你冇力,咁就唯有跟人嗰套
唔係清高d
係你自己走去玩個有問題嘅選舉跟住點叫人幫拖支持廢除佢
總之乜都要試,始終你要叫全香港人放棄選舉直接用其他方法爭取雙普選實在好難
美國到時會唔會制裁係未知數,重點係點醒班天真黃絲
啱呀,孫中山應該努力尐考上狀元,入去做官,之後慢慢升上去做宰相,同清帝講民主是個好東西咩革命啊,走私軍火啊咁危險,咁難。咁佢個制度玩就最好
原來都一樣呀咁點解要投佢地入去咁打耳嘅?
你唔係可愛 係仆街 真係有咩選民有咩代議士呀
Peter攞料放負師一個
遊行都唔知有冇出過,同南亞仔比
因為只要過半就可以唔一樣 唔係你唔好話贊成反對 你出唔出席都無所謂
但係極右peter好撚煩膠,日鳩日開7 8個post
咁唔爭在加入鄉黑,係內部慢慢改變佢哋
全部係事實黎架啵
原來選功能組別先係你地嘅主線 早啲講連呢條人權法案都唔洗美國通過啦
睇曬啦
特首候選人由中央任命
同埋改特首選舉方法要2/3贊成
加埋DQ, 配票, 人大釋法
咁點嬴?
噴水池gogogo
投票光復香港 時代革命
睇吓釣到幾多件
越多越證明可行
g持
譚嗣同、康有為、梁啟超同孫文路線唔同,但係達者為先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞