沈旭暉:先贏功能組別,贏選委,再選黃絲特首,香港就贏

2383 回覆
1482 Like 364 Dislike
咪即係齋屌無plan 囉
我負面撚 當你罷工勇武每次被代表 我唔識玩
所以我想分化 有監察自然唔會被代表
泛民肯本土化我就會投佢
依家我係選民,張票係我手
應該係佢付出啲野去拎我張票
唔係我貼埋大床嫁女咁投票
明唔撚明?
你又知解放軍打俾美國?
都冇工返,點罷工
咁你有咩高見?
咁我plan A B C都係移民算
屌你老母逼鳩我投票
根本係另一個極權嚟
俾你班仆街掌到政仲得了既

唔係你估你聽朝訓醒就有黃絲特首咩
咩都要試
仲要呢個做法係睇得到,可以預測,有機制配合
值得一試
當你罷工勇武每次被代表 我唔識玩
我同普通市民一樣信證據,你冇證據魔警姦殺都只係網上流言
等你救手足就死得,齋屌又無plan。然後就發爛渣話投白票算。
我建議你好似沈旭暉條蛋散咁寫個plan出黎比大家參詳下,可能有新啟發呢
咁工會搞咗啲咩出嚟你知架啦下話
我去勇武我俾狗咬係咪你救我呀
我坐完監出返嚟係咪你請我呀

依家個問題就係罷工同勇武呢啲體制外抗爭行為既人做撚晒condom助選呀
我地要救手足呀大哥
呢個時間

我覺得咩方法都要做 去試

我又唔會覺得咩選舉後 會運動完左既說法

但主線 一定係制度外既抗爭
連登話國外爭取民主過程都係不民主既
所以咪要立法會過半救手足囉,搞工會係要等特首選舉呀,唔係立法會選舉呀,明未?
考入警隊緊係唔為咗做一哥啦
做個白板仔打下市民姦下靚港女又一day洗乜做一哥?
ikr
當你罷工勇武每次被代表 我唔識玩
原來真係有人信救手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞