沈旭暉:先贏功能組別,贏選委,再選黃絲特首,香港就贏

2383 回覆
1482 Like 364 Dislike
其實好多人都講咗好多次
但你地覺得plan B功能組別先應該係plan A
咁仲有咩好講?
等支爆
唔係吹奏,但人地有哂plan, 有哂方法。
其他話功能組別唔work ,話乏民係鬼嘅人我睇唔到佢有有咩plan 。齋屌,但無plan
因為第一階段侵侵冇要佢讓香港步
但佢而家已經叫做開左聲
同埋第一階段重點唔係買豆到,係知識產權同版權到
講緊國家政權,你用經濟技術黎比?
你不如遊說下泛民本土化先啦
依家個問題唔係我地齋衝唔肯投票
係泛民恃勢凌人呀
咁除左功能組別你有咩計劃?有咩方法?不停勇武?三罷?不要齋屌,但無plan
對於我黎講 爭取真普選就係爭取獨立 一日仲係under支共政制嘅選舉就唔係真普選
就算無人被DQ 無種票 真一人一票 但仲係香港特別行政區 唔係香港國 所有選舉都係無意義
like I said
香港人爭取訴求三種可能方法 美國罷工勇武
三個方法都與立法會無關 即是要表達民意 都係白票
美國just舉下美國旗/twitter 始終美國係決定者
的確我哋唔需要做啲咩 如果真係想爭取就罷工 記得唔好被代表
你覺得坐係屋企等支爆係最好抗爭方法?
勇武三罷唔係plan?

咁我plan A移民算架啦
全都唔好投咁應該做啲乜?
體制內外都要試
200萬人罷工罷課罷市+勇武
只要搞到支共同佢啲黨羽嘅我乜都支持
我想知除左屌功能組別,屌乏民之外大家仲有咩詳細,又可行方法?
612冇耐解放軍主動打俾美國啲官話佢地唔會出軍,所以美國佬都唔好出軍添
國家政權
一定唔會比香港普選,獨立你又做唔到,剩低等支爆咯
點勇武?而家根本無哂勇武。tg 班狗成個月都無放過三罷,你覺得香港人仲會罷工?
你以為自己做到白警,但你又知唔知你入到去之後咪又係只係守槍房樓主唔好咁天真,以為自己真係定力咁好,人總是對自己的有過分的自信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞