沈旭暉:先贏功能組別,贏選委,再選黃絲特首,香港就贏

2383 回覆
1482 Like 364 Dislike
係本土派支持者既眼中呢
令泛民長大最快既方法就係踢走佢
不過就好似我咁講,你地有份人工唔錯既工返緊,一年仲可以去兩三次日本一次歐洲,點會出嚟革命係一樣,佢地一日做到一pat屎咁都仲係會有議席既話佢地一日都仲係一pat屎咁
楊岳橋一日都仲係會講有險可守岌岌可危既姐

你地同佢地擁有既野都太多
佢地連呢個po呀暉暉講左乜都未必入去睇,分分鐘只是睇左topic 行字就撐
黃絲豬不能期望更多
泛民都有接受既,毛EE,曠神
個玩法係直選同功能組別過半,然後否決政府所有議案,地區係有機會上到23嘅

佢地唔夠人function唔到就唔算係體制內啦
你覺得得大陸會跟規矩玩咩?預見到呢個畫面一定提前做野搞你
真心想問啲泛粉經歷完
1.與勇武割蓆
2.督灰
3.打壓本土
4.屌票
5.大比數通過議案

究竟啲人係點樣再對佢地有信心
可能我個人比較情緒化啦
我淨係經歷咗5已經對佢地失去信心
有分別?
你地笑葉劉姐姐姐姐果陣有冇留意曠仔戴完口罩都露鼻?
主要理據:我想立會多個鄺神,少個何妖,葉劉

私心:想見到藍絲廢老嗲都唔敢嗲
唔係,街上抗爭嘅前線
連自己安全都可以唔顧
就係為咗5大訴求

投票依啲完全無風險嘅事
佢哋更加唔會放棄
我識得嘅全部都有去投區選
毛EE得唔得
岩啊,手板眼見功夫,政治就係要dirty
我識個班勇武區選個個都冇投屌曬鬼wor
知唔知點解poly之後靜曬?你以為佢地比人滅曬團唔出?
係因為打左幾個月你地又走返去投票心灰意冷唔再出黎呀
泛民挾持「爭取民主」騎刧香港人十幾年,仲要徙勞無功。
如果泛民做到特首,係咪會即時解散立法會,全面直選?
唔係既話就行埋一邊。泛民政綱一D都唔本土,同大家利益相違背。
你有36個毛EE比我投咪考慮下囉
真係當中共唔會出貓咖喎
私心3:想分化香港人同大劣人 , 區選完微博好撚精彩 反政府=民意授權
岩牙
要dirty就要令踢走泛民等佢地出黎同我地一齊街頭抗爭
本土只會覺得冇分別
仲有素人架嘛衰鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞