沈旭暉:先贏功能組別,贏選委,再選黃絲特首,香港就贏

2383 回覆
1482 Like 364 Dislike
基本法下香港唔可以有共產黨sor
唔行囉
咁耐都見唔到依多好多人都唔認同玩選舉
"香港人係呢個時刻可以去到抗爭既極限"
我既意思係肯做既野 只係做到咁樣既極限
全民大罷工我有罷咁又點,其他人唔肯罷 唔諗其他方法咁點
祝你地早日搵夠錢組織武裝勢力打贏三萬黑警
之後再打大佬解放軍
搵世界仔endorse入功能組別
大家自求多福啦
你都on9 你唔撚知香港對中國有幾重要就收皮啦
香港擺明係中國個春袋 走資都靠香港
美國想搞中國 你估佢唔會幫香港?
泛粉永遠唔會接受送中條例泛民就係罪魁禍首
燒到佢地自己利益先肯企出黎少少攬住勇武派
如果燒唔到佢地咪又係走出黎譴責暴力
咁多年睇到厭已經
你睇你,講野幾似微博班大陸人同香討班藍絲
都話架啦,同藍絲企係對立面既黃絲根本就係另一個極權嚟
咁所以你講既野 飯民唔呃大眾 就唔會通過
定本土派出黎選就可以拎晒飯民既票 拎晒35席?
我都祝你地立法會大勝然後比泛民通過一堆送錢比工聯會同建制既議案啦
背後意思係,想要民主,但係要代價?不了
做左臺灣想做既事,反攻大陸
咁你快D靠把口 叫全世界上街殺死3萬黑警啦,等你呀
社會黨點睇 民主社會黨 社會民主黨 青年民主黨,全部擁護一國兩制, 高度自治,港人治港,三權分立,亦受第四權監管。最緊要廢黑驚槍權。
區選後有幾多錢係俾手足安家?
有幾多俾廢老買口罩?
選舉嗰排可唔可以繼續火魔?
一個黃絲師奶一日睇二十分鐘新聞,有選戰嘅話重會唔會睇被補消息?
唔洗睇舊年啦
睇最近兩三個星期啦
抗疫基金一事證明咗就算兩邊過半都唔會癱瘓到政府approval架啦
即係泛民同建制都係會幫手通過惡法
咁我投邊邊甚至唔投票有乜分別?
本土派出黎?訓左幾耐?
on9,你知唔知打緊官足個d好多都係泛民幫
坐緊個d手足好多都係泛民去幫
被捕手足而家就真係做左你地condom啦
又唔睇基本法啦?基本法入面有冇三權分立四隻字?
由中聯辦都出黎放風講唔可以比反對派拎過半席就知呢條路係岩

上年年中之前連登仔究話杯葛區議會 最尾出到黎見港共而家幾驚 搵幾多資源比建制就知佢地最驚係立會

凡是敵人反對的我們就要擁護
投泛民入去投票送錢比工聯會
工聯會冇左幾個議席但有幾十億落袋
哇真係多撚射你地呀
理大點會係極限,只係一個局
打緊一場各方面都不利嘅仗
平日游擊突襲先係最有效

選舉路線喺制度上本身就贏唔到
你見上面嘅泛民打手只係話:輸一次等啲豬覺醒

事實上己經重複左好多次,本土派係唔會再玩選舉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞