沈旭暉:先贏功能組別,贏選委,再選黃絲特首,香港就贏

2383 回覆
1482 Like 364 Dislike
又要點著左黃絲豬

又要黃絲豬醒唔醒關我撚事

點啊你即係
仲玩血肉白兵戰,
所以我話好多人心目中既勇武model根本係on9
唔會有部隊,因為冇指揮官,一衝就散
唯一一次有指揮官係魚革
依家要個坐監一個流亡
建制b隊話法治未死,請大家捐錢俾律師
即係睇撚住佢地死,俾人清算
醒唔醒真係wfc
咁睇撚住佢地死你理得佢投唔投票咩,移民咪得囉做乜尻
有一次有幸聽到真人沈教授分享會

有人問:點先可以令多啲人覺醒,全民勇武係咪無可能?

佢答:香港人鐘意走精面,用最低代價去得到最多既野,太多人對個政制仲有希望,咁就會變成而家咁既情況。
如果去到一個位,體制內抗爭係完全無哂任何可能,香港人會去揀返勇武革命起義呢條路

沈教授somehow 話緊比呢班仲信體制既和理非點樣去做呢個最後抗爭
而家既然淺藍淺黃都想喺體制內改革,9月係last chance
簫生有講
唔知有冇你個界別
大概2:05開始
https://youtu.be/rEWUM3NXmUs
照你Logic 點解唔入警隊?
問題你只係講獨呢
你做實事我又唔拘
學攬抄巴講革命係做唔係講
幫推

唔好意思 借一借位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
美國人權法就係用黎防止特首彈出彈入
次次選舉都話仲有希望,試多次㗎啦
無限loop
佢兩個啲point
同啲人口講我呢就冇所謂嘅
但又咩都鳩屌冇分別
國際都會開槍大屠殺同真六四有咩分別

即係黑警姦殺國際可以睇唔到個陣,開槍大屠殺國際會好大反應?

你諗清楚六四完有無軍隊殺入北京先

仲要講緊你真係有20萬個勇武,19萬都一定係後生仔

對於成個社會你死19萬個後生仔,佢係中國引入番19萬個真係驚你老鼠
咁體制外一樣好難玩,淨係講玩體制難度高,咁鳩叫廢功能組別又有咩用?人民有咩實權廢?
唔洗如果
現實係制度入便改革短期內無咩可能揀到
第一步首先係要另個政府轉成親美
將香港變成支那 既緊箍咒
要咁做你一定要同商界合作要做d妥協交換
選唔到咪反佢枱囉,咩差少少,無就係無,唔存在僥倖。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞