沈旭暉:先贏功能組別,贏選委,再選黃絲特首,香港就贏

2383 回覆
1482 Like 364 Dislike
有d難,不過區選戴耀庭話赢300+席我都覺得難
間中聽劉細良講嘢,已經同早幾年本土派無分別,
好似溫書咁

佢有講過制度內失敗
先催使到有心人用其他方式支持

Btw佢一直叫人支持勇武
你哋無留意啫

Yes,你叫人含淚投販民,本土派燒票站

一齊做
所以迫大家進化快d係好事
下下當泛民係大台你預2030先有火魔鶳同叫港獨
屌白票係因為便宜對家,呢啲咁簡單就可以損害對手都做唔到,更加唔好講罷工
泛民咁多年黎淨係識嗌
但係佢地從來冇係體制內嘗試過贏
就係港豬乜都驚先要搵藉口
做d以為好有用嘅野催眠自己等自己好過d
唔會
劉細良叫人舉手企水砲車前
投票維穩都係便宜對家,個個玩不公平選舉冇人示威,含完販民又係造馬假票箱
明白本土派理論上係入唔到議會
但如果投白票唔係等於將立法會送俾建制控制咩?
下次如果又推23條,乜乜乜修例咁,除左民意行出黎之外,最有效既唔係就係立法會入面既反對票咩
佢無執政意志就大家都知
但依家叫大家登記做咗選民先
同你投唔投,投邊個都無關係
唔返攻上鬼國點贏?
建立美聯共和國,瓜分中國就差唔多!
投白票果班就算有普選都無用,邊個話你聽一定會有明顯好野比你選,不嬲都係兩害取其輕。
每條線都要盡力
立法會選舉盡做, 過半數可以選主席, 控制議程
特別係預算案, 施政報告果 d
E + 想做果 d 斬件議案就可以做,
e.g 叫黑狗上黎解釋點解要加人工, 買裝備

而今次選舉, 功能組別係關鍵, 兼且要即刻做
因為選民登記冊5月頭截止

一定要好似區議會, 努力選贏佢
同雷廷計劃差唔多
講就做到咩
贏功能組別仲難
個個喺度討論上唔上條女
一日一次定一日三次
定係齋擺喺度睇好⋯⋯

識咗個女朋友再講啦
沈旭輝係睇死香港人唔會武裝起義,所以先教你哋係體制內抗爭
佢既勝利劇本同你唔同
佢係期望有一日200萬人唔撚走,死都唔散
普選咪就係要求所有人不同主張都有公平選舉權同被選舉權囉

你冇撚野呀?
係咁架啦,佢而家企呢邊企咁硬。
而家搵馬啼露換邊咪又係上神台,之前就屌人大灣暉,而家就叫番沈教授。
泛民喺論述同思想上一定仲有得進化
唔係唔會到今日都仲咁多人屌
佢係唔係啱啱先嚟香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞