沈旭暉:先贏功能組別,贏選委,再選黃絲特首,香港就贏

2383 回覆
1482 Like 364 Dislike
最撚on9我睇上網啲人心目中既勇武model
係成班人用血肉之軀去衝,佢地覺得之前失敗係因為小人衝
咁如果你認為啲一種勇武係on9既,
咁你好自然一係下定決心轉去另一種勇武方式
一係就退一步暫時變去劉細良路線先
天琦既轉變我都認為係類似咁
即係你嘅輸得徹底就等於攬炒成功?
我覺得個現實不如話係

我地杯葛立法會選舉->建制入哂去做->然後呢?
黃絲集體暴動?
黃絲集體罷工?
定係黃絲「好嬲好嬲黑警死全家」但係無人做野?

杯葛完立法會選舉,我地下一步做乜?搵美國制裁中國?
美國唔制裁點算?白送一場選舉?---呢個就係沈嘅觀點,佢唔認為美國會因為所謂「人權法案」同我地棄票就會打到中國死
你地輸咋,對於攬炒派黎講分別不大
咁你會覺得投票呢啲多數人嘅事會聽少數人講就好似孫中山買大炮都係少數人,大部份清民都係傻下傻下
攬炒係 玉石俱焚,唔係剩係得玉焚喎
我冇叫人投票喎,我想投獨派都冇得投
支持燒票站咋
咁又話燒票站係攬炒?
原來最終都係想人地輸?
點著左黃絲豬先有得焚㗎
依家淨係燒勇武
你係咪對攬炒有咩誤解?
如果真係出電子選票真係投都唔撚投
你覺得唔投->建制入哂去易燒著黃絲啲

定係

投完贏咗->人大DQ哂所有非建制易燒著黃絲啲
但疫症開始後已經聽唔到有人攪工能組別選舉工程,定係已經開始左,我都想夾幾個fd攞一票
前線小人,後面食花生嘅係君子?
唔理損傷衝過去打埋身戰,無咩可能會輸
你係咪仲係未有槍嘅年代?
16年咪dq左囉,十幾頁前先講完,咪撚又loop啦
黃絲豬醒唔醒關我撚事
所以仆街啲講
泛民唔肯協調既話
即係迫你含
可能係
解嚟聽吓
佢除非出到AR15掃射咁絕<-你覺得佢唔會?

你覺得正常人會諗到包圍大學斷學生糧?
你覺得正常人會開車車市民逼到人踩人?

理大打完,醒未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞