沈旭暉:先贏功能組別,贏選委,再選黃絲特首,香港就贏

2383 回覆
1482 Like 364 Dislike
關鍵係憲制危機 做到危機就要逼各界表態
就好似泛民點差都好反送中開頭都係搞雙胞委員會去令到啲人關注
只不過如果今次係政治領袖嘅效果會更加大
就好似南美洲國家不時會出現反對派/連任總統認受(委內瑞拉咁,中國承認現時總統而美國承認臨時總統咁)
選到就係將成件事擺上枱令國際可以介入施壓 商界國際都要靠邊係支持法治定係極權
所以唔好排除任何方法
講就易
唔係嘅又,每個人畀筆錢出做 然後奪權
好考獨立思考呀 連登仔
就係選舉先唔現實
所有有威脅嘅人就DQ
港豬繼續選入到閘嘅泛民
然後無限loop
妄想共產黨會守信用同跟遊戲規則玩
其實都完全唔現實
兩樣一齊做,冇衝突
當年個情況同今日好唔同, 果陣無兄弟爬山不分化不割席呢樣野, 而且區議會選舉仲係保皇大勝。
宜家香港係黃絲佔大多數, 但點樣將呢樣野化成力量再爭取大家想要既野, 就係靠和勇不割, 體制內外都要做, 國際線要做, 文宣要做, 黃色經濟圈要做, 團結先係最緊要, 要將共同目標既人CONNECT, 同埋要擴大到各個層面, 當CONNECT晒全世界既時候, 中共點都要跪, 單靠遊行係無可能做到。
兩手準備都好
雷動計劃配票可接受嘅
民主300+係咩嚟
大家都有去發夢
只不過你掉磚,我擔遮
(我仲好懷念蒙面法嗰晚嘅齊心)

五大訴求依然係我血入面
手足終係要特赦

我要向手足懺悔,我無你地咁勇敢,行得咁前
不過一切可以擊倒港共嘅方法,能力所及我都會去做
你去睇吓佢fb啲留言
共狗驚乜春姐,香港選民不論黃藍都無智力既
你係制度入面玩佢仲開心啦
唔同,佢屌埋泛民
咁你又有咩現實嘅方法提供到呢...?
我真心唔覺呢三百億有問題
所謂俾零售同商家嘅錢除除下每間分得十萬八萬
我係商家當散錢扔落海啦
白票撚全面進場
新黎果件老野都講明左啦

唔會俾你咁玩

信我

就算你選羸,共慘黨都可以時光倒流搵野 DQ 你
係體制內贏完又點改變個體制 又點確保選上去既都係真正幫香港人?
五大訴求講既雙普選變撚左全面進攻功能組別?

區選大勝左啦 贏左咩?連封關都做唔撚到呀贏

繼續投票打飛機咪係政府最想你做既事囉
有衝突架
如果你想爭取「淺」色既選票,甚至港豬既選票
咁你仲用唔用武力去做「畫面唔靚」既抗爭?
選左泛民選委之後被DQ 或者選完泛民發覺泛民係中共既controlled opposition 兩者效果一樣
港豬依然對制度有希望 佢地要發現制度內全部人都係垃圾政棍先會開始考慮投身制度外抗爭
取締民族黨
DQ議員
打壓言論自由
成本基本法已經變咗廢紙
講憲制危機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞