[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
下次好多dem州都減票
其他唔再失,就咁MI/PA
都276/280
冇270咁抆水
以前走過票,之後好似改左法例必須跟結果

走數都冇用,上最高法院而家係保守派6:3冇咩可能比佢因走票改結果
Exactly thx ching 補充
前幾日先屌撚完佢
係度擾亂民調
屌你老母呢間垃圾
我都係咁話
呢間係幾多級
[美國大選]佛羅里達州 25/10更新
https://lih.kg/2258236
其實有人講過呢個情況都係各個州份情況
大概分析過各個顏色轉投另一邊既數字
不過呢d 都有用以前既情況
再加上疫情下,民主黨支持者會更傾向early vote
D-
不過依家就算係所謂A-B級民調可能都唔見得有幾準
但仲有一樣野,中間選民
不嬲決定勝負既群眾
真係好睇當時點
佢連自己同邊個選緊都未知
https://www.youtube.com/watch?v=AMgwqUwHvKs&ab_channel=%E4%BD%8F%E5%8A%A0%E8%B2%A1%E7%B6%93CanFin
中後段有講, 大數據話NY轉都唔奇
其實我同意佢講法, 民主共和兩黨睇大數據已經知乜事
勝負應該分咗,宜家係垃圾時間

上次2016年, 希婆之前個weekend知道出事, 但已無力回天
我以為佢選緊德拉瓦州參議員
小布希選緊德州
點止D-
直頭要F啦
條片睇唔到既?

啱啱完咗live, 要等佢upload recorded version
道指無啦啦大跌
唔知同刺激方案有冇關係
岩岩追完93頁 好好睇

可惜人在美國既大哥不嬲Democrat 支持者

佢又係個D LA太貴搬去其他state既人

不過佢係個邊好耐 而且係高等教育界 不意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞