[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
好多人只係睇poll
我比較冇辦法接受左派壟斷學術及媒體,再用進步主義為名行共產主義之實,而家只係有人講出問題,左派就蜂擁而出去抹黑打壓,民間又搞文革式批鬥,支持共和黨就要被杯葛

一啲都唔係民主
唔明,唔係GOP有更多voter咩?
registered voters 總數係Dem多
我打鋪機輕鬆下,都有人係咁洗Chatroom叫人投拜登,睇到我覺得煩,一講我唔投佢就成班話我Sus,都唔理智既
冇咗畫圓圈嘅, 又話social distance?
正如TVB記者問你投咗邊個,你會點答
或者直接唔答
你咪話拜登贏硬,洗撚投咩
你唔係不嬲撐dem嘅咩見你開親post 都話China joe win喎
或者冇刻意去balance個sample
答佢瞓喺度都贏啦戇鳩
投乜鳩
慳返時間打機好過啦
呢個可能係佢調整期望嘅方法
好撚簡單
依家vote in數據GOP明顯多過DEM,好多係3:2
點解可以有人重幻想正日DEM會好撚多票
係唔撚係弱智
但2016都係dem多?
DEM要投都投左啦,DEM派投票當日出黎DEM仲驚,都唔知有幾多想改投
無人去理PA係淺藍州,由Clinton 個屆坤9 rust belt 個刻變藍
我成日都話
侵鐵粉咁多又咁high,又去rally又車河又船河
好鬼enjoy,好鬼開心
你叫佢early vote?
打仗當日冇佢份?
佢彩你都on9呀
2019年片黎
佢地當日一定會各州拉大隊黎催票,依家連加州都日日遊行拉票變紅根本DEM今屆真係自己玩死自己
土匪三番主義
有睇晒post然後無比某英文人煩到掉爆電話繼續討論到落去
更係啲個post d 人理性至極嘅證明
再加上原本民主黨就吹開mail in ballot 嘅
你見requeste mail in個數就知
咁嘅情況下都拉唔開個差距嘅話……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞