[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
Miami Dade 10/23 IPEV

GOP 16,402 (38.2%)
Dem 14,989 (34.9%)
Other 511 (1%)
NPA 11,027 (26%)

Miami Dade Total IPEV
GOP 77,675 (38.3%)
Dem 76,537 (37.7%)
Other 2,275 (1%)
NPA 46,323 (23%)
另有35萬mail in

上次希婆贏66vs33
Dem四處搬
呢個共和黨全國委員會主席,係羅姆尼姪女,但似乎佢唔似佢阿叔咁反侵
mail in未搵到實數
之前搵到個未update
VBM for Miami-Dade:

158,788 Dem (+75,183)
83,605 Rep
用呢睇
都幾穩了
pa好似唔得
後生反而會支持侵破局
死蝗蟲
有 FI 數未

德州咩事
佢羅姆尼家族人無反侵算係咁
其實
我有少少懷疑係咪真係咁大量後生支持dem
老老實實
我老系都唔覺得德州川普會輸
但個民調真心想知發生咩事

即係呢度有10幾趴共和黨人投拜登
荒撚謬
https://lihkg.com/thread/2257533/page/1
在美國境內,目前已累計有856萬8625人確診,總共有22萬4751人因染疫喪命,這兩項數據都是全球最高。

美國目前疫情最嚴重的地方是在北部及中西部,且全美50個州中有35州的確診人數持續攀升。
打飛機打到咁肉酸
有得咁link架咩
先唔講民調準唔準同埋民調唔係實際票數
喺民調受訪嘅唔代表一定會投票
亦唔代表係投咗early vote嘅人

所以邊度有得咁話呢度幾10% GOP人投咗拜登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞