[美國大選] 佛羅里達州早期投票首日,民主黨暫微幅領先

5001 回覆
397 Like 21 Dislike
俾錢買 email 啦
藍州
特區>夏威夷州>麻州>馬里蘭州>特拉瓦州>加州>伊州>華盛頓州

紅州
懷俄明州>密蘇里州>田納西州>紐奧良州>密西西比州>阿拉斯加州>德州>喬治亞州
加多條入我數
拜登以為可以靠班後生BLM勝選, 67月果陣社交媒體氣勢幾盛, 點知最後原來個個都鍵盤戰士唔去投票
平均8%真係笑左
真正放係 2013 年 PCAOB 同支那簽左 memorandum
俾支那公司唔使用 US GAAP 做 audit 唔使拎底稿

邊個搭路簽?邊個簽完就收左十五億美金既基金?

紐奧良州
支那真係好恐怖
衰過連登仔
唔比谷歌
你知唔知紐奧良個州份叫咩名丫
青根暴現
佛羅里達 (民主黨既領先優勢跌穿36萬)
61.77% of 2016 total turnout
88.07% of 2016 EV turnout
D-R gap (raw): 359327 (民主黨既領先優勢跌穿36萬)

2016 EV D-R ratio: 39.80% D - 38.34% R, Gap:1.46%
2020 EV D-R ratio:42.65% D - 36.48% R, Gap: 6.18%
4.72% Advantage Biden (Goal: <8 Biden)
優勢縮到得返4.72%
冇左當撈侵 佢地冇花生食 投票?不了
路易斯安那州
Louisiana
佛州都搞到咁撚樣
拜登仲係度妄想可以拿下德州
發撚緊夢
有d料wor
衰太有自信
終於明點解大陸會睇中拜登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞